ora: 19:48, 20 mar 2017 12297
Autor: Anișoara Focșa

Usatîi comentează anunțul lui Candu, privind colectarea celor 350 mii de semnături


Usatîi comentează anunțul lui Candu, privind colectarea celor 350 mii de semnături
Foto: UNIMEDIA / Igor Rotari

Primarul de Bălți, Renato Usatîi, consideră ilegală campania de colectare a semnăturilor întru susținerea implemetării sistemului de vot uninominal.

„Tot democrații le colectează, și nu un grup de inițiativă independent”, afirmă edilul Bălțiului într-o postare pe Facebook. 

Usatîi mai scrie că la Bălți și Chișinău corturile unde sunt colectate semnăturile sunt înregistrare la administrațiile locale ale PDM.

„Campania este finanțată de Plahotniuc, dar despre asta nu se spune deschis, iar campanie este una politică, iar faptul că sursa de finanțare nu este făcută publică - contravine legii. Lor nu le păsă desigur, cine îi va pedepsi?”, explică primarul de Bălți.

Liderul Partidului Nostru mai susține că ar trebui să fie atârnat logo-ul PDM-ului pe corturile de colectare a semnăturilor.

„Vin totuși cu propunerea ca pe aceste corturi să fie atârnate logo-ul PDM și portretul lui Plahotniuc  și să obsevăm tempoul în care vor fi colectate ulterior aceste semnături. Apropo, sunt sigur că procentul angajaților întreprinderilor de stat care au semnat în liste este unul impunător”, mai scrie Usatîi.

UNIMEDIA aminește că președintele Legislativului, Andrian Candu, a ieșit într-o conferință de presă și a anunțat că au fost colectate 350.000 de semnături în favoarea votului uninominal.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +2 (4)
  au semnat cei care le este frica
  sa aiba o pozitie ferma si o opinie proprie
  acei care le e frica sa nu ramana cumva fara loc de munca
  _______________
  semnati daca asta va ajuta sa dormiti mai linistit deocamdata
 • 0 (2)
  O.Tacu despre uninominal: "orice iniţiativă care vine de la acest om (Plahotniuc) şi partidul pe care îl conduce, n-are nimic în comun cu interesul cetăţeanului sau bunăstarea ţării. Dacă ar fi avut acest interes, pârghiile de putere pe care le-a avut la dispoziţie până acum i-ar fi permis acest lucru. "
  -
  http://jurnal.md/ro/opinii/2017/3/20/octavian-tacu-plahotniuc-dispune-de-o-paleta-larga-de-partide-proeuropene-de-buzunar-pe-care-le-va-folosi-impotriva-maiei-sandu-si-a-lui-andrei-nastase/
 • 0 (0)
  ..Nu cred in nimeni..Personal am simțit ce înseamnă PD...Cînd directorii îți zic "''că nu vor să aibă probleme..ca le poate închide firmele..Și haidem la adunare (primăvara 2016 cred cînd Plaha dorea să fie prim ministru)..
  ..Mai lași că oamenii cu bani nu am văzut pe nimeni..
 • 0 (0)
  ..Nu cred in nimeni..Personal am simțit ce înseamnă PD...Cînd directorii îți zic "''că nu vor să aibă probleme..ca le poate închide firmele..Și haidem la adunare (primăvara 2016 cred cînd Plaha dorea să fie prim ministru)..
  ..Mai lași că oamenii cu bani nu am văzut pe nimeni..
 • -1 (1)
  aha, la toti li se ooate sa colecteze semnaturinsa faca proteste corturi numai lui Plohotniuk nu, ...hai veniti si guvernati baranilor apoi sa vedeti ce proteste nu nu proteste ci razboi civil va organizeaza Plaha..., prostanaci ce sunteti
 • +1 (1)
  vono la Moldova si demonstreaza ca nunesti vinovat si nu tii frica, ce stai la Moscova in birlogul lui Puchin si faci cite un fāsss de fasole rusesti )))
 • 0 (0)
  Usatii conduce Baltul si partidul din cosmos, sau de pe lta lume. Poporul nostru are noroc numai de tradatori de neam si tara, hoti si Banditi. Dupa cum se vede Dumnezeu le pune pe toate la loc. Ei se trag unii pe altii in ciaunul cu smoala si nici macar nu trebuie paziti.Pcat ca Tara noastra s-a transformat in niste ,,cartiere" in fruntea carora stau niste Banditi care se lupta intre ei. Si totusi poporul nu e o turma. Da conducerea nu e buna, insa pina cind avem ceea ce avem alegem raul cel mai mic

  Sunt cetățean activ
 • +1 (1)
  iata si usat a mers la jirik dupa crisa ,se intrece cu dadon, care e mai tare darueste sute de mii moldoveni tarului,tot asa ar fi procedat lucasenco tov socialist nu de noi ales dadon?

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA