ora: 12:24, 17 iul 2017 1614
Autor: Tania Lozan

Un bărbat din Ştefan Vodă a fost reținut. Ar fi extorcat 10 mii de euro pentru a urgenta obţinerea cetăţeniei române


Un bărbat din Ştefan Vodă a fost reținut. Ar fi extorcat 10 mii de euro pentru a urgenta obţinerea cetăţeniei române
Foto simbol

Un bărbat din Ștefan Vodă a fost reținut, fiind suspectat de trafic de influență. Acesta ar fi extorcat 10.000 de euro, susținând că poate influența acordarea cetățeniei române în regim de urgență.

Potrivit denunțătorului, bărbatul, împreună cu un intermediar, ar fi pretins că au influență asupra unor persoane publice din cadrul Autorității Naționale pentru Cetățenie din România, în vederea înregistrării urgente a dosarului de redobândire. Totodată, acesta asigura obținerea ulterioară în termeni restrânși a pașaportului român.

Încătușarea a avut loc într-un centru comercial din capitală. În rezultatul percheziției corporale, prima tranșă de 1.000 de euro a fost transmisă sub controlul CNA. 

Acesta a fost reținut pe un termen de 72 de ore. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă o pedeapsă cu închisoare de până la șase ani sau amendă în mărime de până la 200.000 de lei.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
  • 0 (0)
    10k euro. Dintre care doar 1k transmisa. retinut. Mai apoi + 30 zile, + 30 zile
    Shor - milioane de euro - retinut, condamnat - da el nici macar sub arest la domiciliu - el la primarie se duce cac ni v cheom ne bivalo.
    Moldova, mii rusine ca traiesc aici.

×
Social
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA