Un bărbat din Soroca, arestat: Ce făcea lângă un penitenciar

Un bărbat cu vârsta de 26 de ani originar din Soroca, este cercetat penal pentru transmiterea ilegală a unor obiecte interzise persoanelor deținute în penitenciare şi punerea în circulație a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare pe teritoriul penitenciarelor.

Un bărbat din Soroca, arestat: Ce făcea lângă un penitenciar
(Foto: simbol)

Astfel, din luna ianuarie 2017 pe teritoriul Penitenciarului Nr.6 Soroca, suspectul a aruncat obiecte interzise, adică marijuana, de aproximativ 12 ori.

În urma măsurilor speciale de investigație efectuate de angajații SII a IP Soroca, în comun cu angajații Penitenciarului Nr.6-Soroca, la data de 1 decembrie curent, suspectul a fost reținut în timpul aruncării unui obiect de formă sferică în care se afla marijuana.

Pub

La moment, suspectul este arestat pentru 20 zile şi îşi recunoaşte vina.

Dacă va fi găsit vinovat de comiterea infracțiunilor de care este acuzat, suspectul riscă o pedeapsă sub formă de închisoare pe un termen de până la 7 ani, pentru Circulația ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare pe teritoriul penitenciarelor și de până la 2 ani pentru Transmiterea ilegală a unor obiecte interzise persoanelor deținute în penitenciare.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI