Ultima duminică din septembrie la Butuceni în compania lui Vali Boghean

E duminică, 24 septembrie, v-ați adunat împreună cu prietenii și familia și ați pornit spre unul din cele mai pitorești locuri din țara noastră - satul Butuceni, pentru a petrece un weekend de neuitat, până natura și timpul de afară încă ne-o permite.Ultima duminică din septembrie la Butuceni în compania lui Vali Boghean

Ați contemplat în liniște natura de o frumusețe amețitoare și ați decis că e momentul perfect să faceți o plimbare până la biserica veche, să vă puneți o dorință la cruce, să coborâți apoi la mănăstirea rupestră sau să meditați, urcând sus pe stâncă.

Sau, spre exemplu, chiar de azi ați înțeles că doriți să mergeți pe tot perimetrul vârfului Orheiului Vechi, ce asemeni unei fortificații, ocrotește câmpia și malul râului Răut, de lumea exterioară. 

La ora 15:00 e timpul să reveniți la Eco Resort Butuceni, unde curând va începe un eveniment foarte interesant - Seara pe covor.

La intrare decideți să vă rețineți, pentru ca să admirați expoziția unică de tablouri, pictate cu vin, semnată de pictorul talentat Vasile Botnaru. Tot aici veți avea posibilitatea chiar să procurați lucrările care v-au plăcut cel mai mult.

Procurând bilete preventiv, nu pierdeți timpul în cozile de la intrare, ci intrați direct la eveniment. Gospodinele de la Eco Resort Butuceni au pregătit o sărbătoare moldovenească adevărată, unde este totul: cele mai delicioase plăcinte cu diferite umpluturi, friptură ca la mama acasă, cighiri, așa cum le făcea bunica, sarmale tradiționale și multe altele! Vinul curge gârlă și fiecare poate alege orice pe propriul gust.

Treceți mai departe și vedeți că în câteva minute va începe o prezentare neobișnuită a unei direcții artistice încă noi pentru țara noastră - dans improvizat. Dansatorii excepționali, Sergiu Golovnea și Alexandra Soșnicova, care în aceste zile organizează festivalul internațional Contact+, ne vor invita în lumea dansului.


Imediat după spectacolul de dans, în scenă va urca artistul, pentru care s-a adunat cea mai mare parte a publicului - inegalabilul Vali Boghean! Alături de el noi vom savura ritmurile jazzului balcanic cu elemente ale folclorului și ale muzicii orientale.

După ultima piesă, noi îl vom chema la bis încă de multe ori, și fiecare își va dori ca această seară să nu se termine niciodată.

Dar iată că timpul se apropie de apus și noi ne luăm rămas bun de la Orheiul Vechi până la data următoare și pornim spre casă, luând cu noi amitiri magice despre această zi minunată.Info preț bilet:
16-23 septembrie -120 lei
24 septembrie, numai bilete fizice la intrare la eveniment -150 lei


Procurare bilete:
- Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici” - str. Mitropolit Varlaam, 78; Program: 10:00- 19:00, (22) 222734
- Eco Resort Butuceni - R. Orhei, complexul istorico-cultural Orheiul Vechi, s. Butuceni; 0796 17 870

Bilete online: Afisha.md - https://goo.gl/ArhLbk

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI