Stop cadru. Mihai Ghimpu, despre noua candidatură la funcția de ministru al Justiției: „Îi iert toate păcatele lui Plahotniuc, dacă susține Declarația de Unire”

Întrebat ce părere are despre noua candidatură pentru funcția de ministru al Justiției, Vitoria Ifotdi, Mihai Ghimpu a spus că este gata să îi "ierte toate păcatele lui Plahotniuc", dacă semnează Declarația de Unire cu România.

"Cu toată "dragostea" mea pentru PD, sunt gata să îi iert lui Plahotniuc toate păcatele, dacă va susține Declarația de Unire", a spus Mihai Ghimpu.

Astăzi, Partidul Liberal a înregistrat astăzi în Parlament proiectul Declarației de Unire cu Românie și îndeamnă deputații să o semneze pe 27 martie curent.

Întrebat de interceptările telefonice dintre Veaceslav Platon și Alexandru Tănase, Mihai Ghimpu a spus că "Unirea va rezolva toate problemele".

În caz că Parlamentul va refuza să includă subiectul pe ordinea de zi, liberalii spun că vor începe să colecteze semnături în acest sens de la cetățeni.

Amintim că Alexandru Tănase și-a anunțat demisia din funcția de ministru al Justiției, la două luni după ce a fost învestit în funcție.

Decizia vine la o zi după ce în presă au apărut interceptări telefonice în care Alexandru Tănase, pe atunci președintele Curții Constituționale, discuta cu Veaceslav Platon despre jaful bancar.

Pub