Și iarăși la Moscova: Cu ce scop Igor Dodon a zburat în Federația Rusă

Președintele Igor Dodon pleacă din nou la Moscova. Asta după ce a fost într-o vizită oficială la Erevan. Dodon a plecat din capitala Armeniei în Rusia, după care va veni la Chișinău.

Și iarăși la Moscova: Cu ce scop Igor Dodon a zburat în Federația Rusă
(Foto: UNIMEDIA)

Președintele spune că va participa la niște întâlniri importante pentru Moldova.

„În drumul de întoarcere, de la Erevan la Chișinău, am hotărât să fac o escală la Moscova pentru câteva întrevederi și pentru a participa la evenimente pe care le consider importante pentru Moldova.

Pub

Prima întrevedere am avut-o cu copreședintele mișcării „Delovaia Rossia”, bine-cunoscutul antreprenor, Andrei Nazarov. În cadrul dialogului, am discutat modul în care sunt realizate înțelegerile privind investițiile mediului de afaceri din Rusia în economia Moldovei, înțelegeri la care s-a ajuns în timpul vizitei delegației „Delovaia Rossia” în țara noastră, în vara acestui an.

Am convenit să organizăm un business-forum al oamenilor de afaceri din Republica Moldova și Federația Rusa în luna mai anul următor la Chișinău.

Moldova simte o necesitate acută de investiții - și din Vest, și din Est. Este important ca atât investițiile în economia moldovenească cât şi activitatea businessului străin în țara noastră să se desfășoare liber, fără să fie stânjenite de factorul politic”, a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI