ora: 14:33, 20 iun 2013 6597
Autor: Cristina Aramă

Șeful CFM a fost eliberat din funcție


Șeful CFM a fost eliberat din funcție
Colaj: UNIMEDIA

Astăzi, 20 iunie, directorul general al Întreprinderii de Stat Calea Ferată din Moldova, Vitalie Strună, și directorul interimar al Agenției Naționale Transport Auto, Tudor Călugăreanu, au fost eliberaţi din funcţii de către ministrul Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor, Vasile Botnari, notează UNIMEDIA.

Potrivit serviciului de presă al MTID, decizia a fost luată în cadrul procesului de reformare, organizare și eficientizarea instituțiilor subordonate Ministerului.

Purtătorul de cuvânt al Întreprinderii de Stat Calea Ferată din Moldova, Daniela Juganaru a precizat că, de fapt, Strună a depus o cerere de demisie din motive personale, iar astăzi a fost acceptată.

Totodată, Ministerul Transporturilor va anunţa despre desfășurarea unui concurs public pentru suplinirea funcției la CFM. 

UNIMEDIA precizează că, potrivit partajărilor politice, Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor a revenit Partidului Democrat.


Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +2 (4)
  Mda...Botnari deja incepe sa-si aduca rudele in functii.
  • 0 (2)
   Pai cum altfel, asa-i tactica unora, la fel ca si la dl Ghimpu, de a-i pune in functii pe membrii familiei, sau alte rude!!! Cum sa nu?? Daca-i tara mica, si avem de unde..
 • +2 (2)
  Nu stiu pe cine, cum va pune si cum va zidi echipa calificata Dl Botnari, dar stiu si va pot sa va spun nu numai eu dar si alti transportatori ca dintre toti directorii Agenției Naționale Transport Auto, mai inainte "AMTAI" a fost Dl Rusnac Andrei care a creat intradevar un climat de a dezvolta transportul atit intern cit si international. Pe timpul conducerii Dlui n-a existat insuficiente ca acum de CEMT-uri, CMR-uri, preturi exagerate si intermediari. Credem si dorim ca Dl Botnari sa readuca situatia in transport macar ca pe timpul Dlui Rusnac.
 • +1 (1)
  Caile Ferate - Caile FUUUrate!!! De sleahta lui Salaru!

×
Social
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA