Șase instituții de învățământ din țară vor fi renovate din contul împrumutului acordat de Banca Mondială. Lista acestora

Șase instituții de învățământ primar, gimnazial și liceal din subordinea autorităților administrației publice locale vor beneficia de finanțare la lucrările de renovare din contul împrumutului acordat de Banca Mondială în cadrul proiectului „Reforma în educație”.

Ministerul Educației a prezentat lista acestora în cadrul ședinței de Guvern, iar suma totală care urmează să fie alocată este de 110 milioane de lei.

Șase instituții de învățământ din țară vor fi renovate din contul împrumutului acordat de Banca Mondială. Lista acestora
(Foto: UNIMEDIA / Igor Rotari)

Este vorba despre L.T. „Lucian Blaga” din orașul Iargara, raionul Leova, L.T. „Vasile Pîrvan” din comuna Gotești, raionul Cantemir, L.T. „Silvian Lucaci” din oraşul Costești, raionul Rîșcani, L.T. „Mihai Eminescu” din satul Sipoteni, raionul Călărași, L.T. „Meşterul Manole” din satul Sălcuța, raionul Căușeni și gimnaziul „Alexandru cel Bun” din comuna Vărzărești, raionul Nisporeni.

Pub

Banii sunt destinați pentru lucrări de renovare a clădirilor instituțiilor, a rețelelor inginerești exterioare de alimentare cu apă și canalizare, pentru termoficare, gaze, rețele electrice, construcții de epurare, centrale termice și amenajări.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub