ora: 12:55, 20 mar 2017 6252
Autor: Anișoara Focșa

SIS confirmă reținerea ex-deputatului democrat Iurie Bolboceanu, învinuit de spionaj și trădare de patrie


SIS confirmă reținerea ex-deputatului democrat Iurie Bolboceanu, învinuit de spionaj și trădare de patrie
Foto: newsmaker.md

Serviciul de Informații și Securitate (SIS) confirmă reținerea la 17 martie a ex-deputatului democrat Iurie Bolboceanu într-un  dosar în care este învinuit de spionaj și trădare de patrie.

Surse sigure din cadrul anchetei au declarat pentru Ziarul de Gardă că este vorba despre un „caz de spionaj clasic”, iar „probe suficiente” au fost acumulate, atât în cadrul perchezițiilor, cât și investigațiilor preliminare.

De asemenea, sursa Ziarului de Gardă a declarat că „Republica Moldova este ținta mai multor acțiuni de spionaj, atât din vest, cât și din est”.

 La ora 14.00, SIS și Procuratura Generală vor susține o conferință de presă în care vor fi oferite detalii despre acest dosar.

UNIMEDIA amintește că portalul Newsmaker a publicat informații despre reținerea ex-deputatului. Potrivit deciziei Procuraturii acesta este învinuit de spionaj și tradare de patrie.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +1 (1)
  Cred ca pentru tradare de patrie Bolboceanu va sta toata viata sa la duba,asta e foarte grav.Si va fi o lectie foarte buna si pentru Dodon,Batrincea,Ceban,Bolea,Furculita si alti tradatori din coloana a cincea a rusiei in Moldova.
  • 0 (0)
   +1. Prima data sunt deacord la toate 100% cu ceea ce spui. In RM, Rusia misuna cum vrea ea cumparind si vanzind moldovenii in interesul ei. Citesera-m ca in '92 la Chisinau se faceau careva planuri militare la nivel de conducere si apoi indreptati politisti in misiune pe frontul de razboi la Nistru, iar acolo deja toate planurile Chisinaului erau cunoscute si Armata 14-a a Rusiei ii asteptau bine pregatiti cu armele pe politistii moldoveni - impuscandu-i.
   .
   E deja bine, oameni_noi. Dar ca sa deveniti intr-adevar _noi - va trebui sa depuneti efort si va deziceti de tartorul ales presedinte la care ati contribuit si voi. Nu cred ca ati facut-o voit si constient, dar greseala voastra e ca v-ati lasat condusi de cei ce nu prezinta nici o para chioara. Cei, ce una spun iar alta fumeaza. Propriile lor interese si planuri de parveniti au prevalat fatza de interesele neamului, iar acum se mira de ce dondon a ajuns presedinte.
 • 0 (0)
  Mda, Bolbocianu se ”bolborosea” odată in lună cu curatorul său. He-he! Mai este unul, care se întalnește regulat cu ”patronul” său strict odată in lună! Și-i mai duce și cadouri !
  Ian, SIS, la zdup cu ei !

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA