Reportaj VIDEO în Chişinău: Cum călătoresc copiii pe bancheta din spate în automobile şi cum ar trebui să călătorească?

Cum călătoresc copiii Dvs. în automobil, pe bancheta spate? Poartă centuri de siguranţă? Sunt amplasaţi în scaune de copii potrivite? Sunt aceste scaune fixate corect în automobil? Constatarea, care poate fi făcută cu uşurinţă în traficul din Moldova, este că foarte mulţi copii sunt expuşi riscului atunci când călătoresc la bordul automobilelor.

Dacă în cazul bebeluşilor şi copiilor mai mici părinţii respectă într-o măsură mai mare regula de a-i plasa în scaune speciale, atunci copii mai mari sunt lăsaţi adeseori să călătorească până şi fără elementara centură de siguranţă cuplată, nemaivorbind de un scaun special, potrivit vârstei şi staturii lor. 

Reporterii, susţinuţi de reprezentanţii mărcii suedeze Volvo, inventatoare a centurii de siguranţă şi lider al inovaţiilor de siguranţă auto, au decis să abordeze starea de lucruri la acest capitol în cadrul unui reportaj video, realizat în zonele din Chişinău unde obişnuiesc să ajungă familiile cu copii. Ce spun părinţii din Chişinău despre siguranţa copiilor lor în propriile automobile, dar şi cum ar trebui să călătorească pe bancheta spate a automobilului copiii de diferite vârste, aflaţi din reportajul de mai jos.

Vizionaţi şi distribuiţi mai departe, pentru că doar împreună putem educa părinţii să le asigure copiilor siguranţa maximă în călătoriile cu automobilul!

P.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI