ora: 14:00, 25 iul 2017 11443
Autor: Tania Lozan

Procuratura Anticorupție s-a autosesizat cu privire la petrecerea privată de la Condrița


Procuratura Anticorupție s-a autosesizat cu privire la petrecerea privată de la Condrița
Foto: captură video/ facebook zdg

Procuratura Anticorupție s-a autosesizat cu privire la petrecerea privată, pe care ar fi organizat-o șeful statului, Igor Dodon, acum două zile, la vila prezidențială de la Condrița.

Contactat de UNIMEDIA, procurorul Viorel Morari a confirmat informația, menționând că s-a documentat cu privire la acest subiect din mass-media.

Organele de drept urmează să verifice legalitatea desfășurării acestui eveniment.

Purtătorul de cuvânt al șefului statului, Ion Ceban, a spus că va reveni cu o reacție în acest sens.

UNIMEDIA amintește că acum două zile, mai multe mașini de lux au fost surprinse la vila prezidențială de la Condrița. Potrivit jurnaliștilor de la Ziarul de Gardă, surse apropiate președintelui Igor Dodon i-au informat că oaspeții cu mașini luxoase au parcat la Condrița pentru că ar participa la cumetria mezinului familei Dodon.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +16 (18)
  Pina aici.Cred ca e gata cu smecheru Dodon,a dat cu oistea in gard.L'as acum Ceban sa iasa cu explicatii daca are ce spune.
 • +8 (8)
  Sa vedem ce vor face.
 • +11 (11)
  In privinta finantarii lui Dodon din off-shore,in campania electorala,nu s-a autosesizat nicio institutie de stat (ar fi trebuit sa-l scoata din cursa si nu acesta era planul).In privinta tradarii intereselor statului,in repetate randuri,iarasi nimic.S-au sesizat in privinta unei petreceri de familie..Circ!
 • +8 (8)
  Intai o facut reparatie de milioane acolo, stiind ca are de facut cumatrie acolo! In Codri, la aer curat!

  Sunt cetățean activ
 • +10 (10)
  Dodon invita sponsorul separatismului Rogozin si decoreaza pe acei,ce au ocupat tara.
  Semneaza petitia:
  petitieonline.com/stop_sponsorilor_regimului_separatist
 • +11 (11)
  magarul....casa arde dar baba se piaptana,asa si dodonul. Tara foieste de proteste, dar dodonul se rasfateaza pe banii poporului.
  Vila de la Condrita nu este proprietatea acestui profitor, ca sa-si permita asa luxsuri. Vila de la Condrita este proprietate de Stat si este preconizata pentru altfel de petreceri, nu personale.
  sau s-au terminat restaurantele in Chisinau, sau nici unul din ele nu este de nivelul dodonului? dar poate a economisit din bugetul familiei, doar are omul de achitat credite taaare lungi pentru casa de lux care o detine.
  Pentru asa ceva ar trebui sa primeasca un impicment. Gonit cu matura.......
 • -14 (14)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Nu vreau să cred, oare nici unul cu omenie în politică? Totul consecinţă a haosului.Şi Grecean tot încrezută că PSRM v-a cîştiga alegerile,scopul:a se menţine la putere, cu orice preţ, fără idealuri şi cinste, fără a organiza societatea, pînă a şi o dizbina mai mult, a zăpăci lumea, din casă în casă?
  Condriţa, ca oficiu de stat, nu e pentru cumătriri şi etc. Dacă sa greşit - pocăinţă (pentru viciu economic), de prima dată.

  Sunt cetățean activ
 • 0 (0)
  cei de lau votat sa plateasca cumetria,tot ce debiteaza acest mascarici e PR electoral zi si noapte

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA