Președintele raionului Cimișlia anunță că pleacă din PPEM: Apreciez acțiunile guvernului Filip și mizez la o bună colaborare pe viitor

Președintele raionului Cimișlia, Mihai Olărescu, a anunțat astăzi că a hotărât să părăsească rândurile Partidului Popular European din Moldova (PPEM) și pleacă din funcția de președinte al Organizației Teritoriale PPEM din Cimișlia.

Președintele raionului Cimișlia anunță că pleacă din PPEM: Apreciez acțiunile guvernului Filip și mizez la o bună colaborare pe viitor
(Foto: Facebook)

Olărescu nu a menționat ce l-a motivat să ia o asemenea decizie, însă afirmă că va continua să activeze în calitate de președinte al raionului până la sfârșitul mandatului.

„Ca urmare a unei analize ample a evoluției evenimentelor din ultima perioadă, vă anunț despre decizia mea de a părăsi rândurile PPEM, inclusiv mă retrag din funcția de președinte al organizației teritoriale și din fracțiunea acestui partid. Voi continua să activez în continuare în Consiliul raionului Cimișlia ca demnitar public și voi încerca să-mi duc la bun sfârșit mandatul de președinte al acestui raion, contez pe buna conlucrare cu toți aleșii locali, în interesul cetățenilor”, a declarat Mihai Olărescu.

Pub

De asemenea președintele de raion a ținut să menționeze în postarea sa pe Facebook că apreciază reformele Guvernului Filip și își dorește să colaboraze cu acesta.

„Apreciez acțiunile guvernului Filip și pașii ce se întreprind pentru integrarea Republicii Moldova în Uniunea Europeană, mizez la o bună colaborare pe viitor”, a conchis Olărescu.

Menționăm că Mihai Olărescu este unicul președinte de raion care reprezintă Partidul Popular European din Moldova.

UNIMEDIA amintește că la început de iulie curent, într-un interviu, Mihai Olărescu se arăta mândru că face parte din PPEM și afirma că Cimișlia e raionul în care PPEM are cea mai mare pondere politică pe ţară, pentru că „datorită efortului depus de echipa noastră, PPEM nu „va trage cu obrazul” (cum se spune în popor), când va apărea în faţa alegătorilor în cadrul viitoarelor scrutine”, a declarat atunci președintele raionului Cimișlia.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI