ora: 18:22, 07 sep 2017 2010

Peste 3.500 de pachete de țigări, confiscate de oamenii legii. Un moldovean, reținut la frontieră cu România


Peste 3.500 de pachete de țigări, confiscate de oamenii legii. Un moldovean, reținut la frontieră cu România

Un tânăr de 30 de ani din Râșcani a fost reținut la frontiera cu România în timp ce încerca să treacă ilegal peste frontiera de stat 3.500 pachete de țigări, cu timbru de acciz al R.Moldova. Pentru reținerea acestuia, polițiștii de frontieră au folosit arma din dotare, fiind trase două focuri de avertisment, cu respectarea prevederilor legale.

Tânărul și-a recunoscut fapta, declarând polițiștilor de frontieră că produsele de tutungerie urmau să fie transmise unui cetățean român, pentru o sumă semnificativă de bani. În urma cercetărilor preliminare, la fața locului au mai fost depistate încă trei colete și o funie preconizată pentru facilitarea trecerii lor peste Prut. Pachete cu țigări marca Ritm, urmau să ajungă în țara vecină, valoarea lor fiind estimată la 56.000 mii lei. Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată și indisponibilizată la sediul Direcției regionale Nord

La moment, cazul este cercetat de ofițerii de investigații, acumulând toate probele necesare, în vederea stabilirii vinovăţiei şi aplicării măsurilor legale ce se impun.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Social
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA