Peste 3.500 de pachete de țigări, confiscate de oamenii legii. Un moldovean, reținut la frontieră cu România

Un tânăr de 30 de ani din Râșcani a fost reținut la frontiera cu România în timp ce încerca să treacă ilegal peste frontiera de stat 3.500 pachete de țigări, cu timbru de acciz al R.Moldova. Pentru reținerea acestuia, polițiștii de frontieră au folosit arma din dotare, fiind trase două focuri de avertisment, cu respectarea prevederilor legale.

Peste 3.500 de pachete de țigări, confiscate de oamenii legii. Un moldovean, reținut la frontieră cu România

Tânărul și-a recunoscut fapta, declarând polițiștilor de frontieră că produsele de tutungerie urmau să fie transmise unui cetățean român, pentru o sumă semnificativă de bani. În urma cercetărilor preliminare, la fața locului au mai fost depistate încă trei colete și o funie preconizată pentru facilitarea trecerii lor peste Prut. Pachete cu țigări marca Ritm, urmau să ajungă în țara vecină, valoarea lor fiind estimată la 56.000 mii lei. Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată și indisponibilizată la sediul Direcției regionale Nord

La moment, cazul este cercetat de ofițerii de investigații, acumulând toate probele necesare, în vederea stabilirii vinovăţiei şi aplicării măsurilor legale ce se impun.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI