Patru tineri au fost reținuți pentru furturi în valoare de 80 de mii de lei. Aceștia au pătruns în 6 locuințe și 11 garaje

Patru tineri cu vârstele cuprinse între 19 și 14 ani au fost reținuți, deoarece sunt bănuiți pentru furturi a șase locuințe și 11 garaje, prejudiciul cauzat proprietarilor este în valoare de 80 000 de lei.

Patru tineri au fost reținuți pentru furturi în valoare de 80 de mii de lei. Aceștia au pătruns în 6 locuințe și 11 garaje
(Foto: politiacapitalei.md)

Potrivit Poliției Capitalei, suspecții ar fi pătruns în cel puțin șase locuințe și 11 garaje, în perioada de timp septembrie 2017- ianuarie 2018.

Tinerii intrau în casă forțând lacătul sau geamurile în timp cât stăpânii nu se aflau la domiciliu. Respectiv, poliţiştii au depistat lucrurile furate, care au fost  vândute  unor persoane la preţuri reduse.

Pub

Întrucât bănuiţii sunt minori, ei sunt cercetaţi penal în stare de libertate. În acest context au fost iniţiate mai multe cauze penale pentru furt, faptă care prevede amendă în mărime de la 6 000 de lei la 20 000 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la patru ani.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI