ora: 14:26, 26 sep 2017 7592

Partidul primarului de Orhei a început pregătirile pentru alegerile parlamentare. Ilan Șor: Preocuparea noastră va fi eradicarea corupției


Partidul primarului de Orhei a început pregătirile pentru alegerile parlamentare. Ilan Șor: Preocuparea noastră va fi eradicarea corupției
Foto: UNIMEDIA

Partidul "Șor" a început pregătirile pentru alegerile parlamentare. Vor implimenta un program propriu de guvernare. Programul partidului "se va baza pe experiența de succes" acumulată de echipa primarului în administrarea Orheiului, este de părere Ilan Șor.

Obiectivul principal va fi lupta cu corupția, se anunță într-un comunicat al partidului.

„Desigur, preocuparea noastră principală va fi eradicarea corupției! Mulți vorbesc despre lupta împotriva corupției. Dar puțini sunt cei care sunt dispuși să meargă până la capăt".

"Eu, personal, am devenit primul care a declarat oficial despre faptele de corupție în cele mai înalte eșaloane ale puterii", a spus Ilan Șor, care a fost condamnat la 7 ani și 6 luni de închisoare, pe baza dosarului legat de delapidările de la BEM.

"Eu ştiu că eu nu sunt vinovatul în cazul bancar ci, dimpotrivă, partea vătămată, victima corupției sălbatice și a presiunii unor foşti înalți oficiali. Eu, ca nimeni altul, sunt interesat ca acest caz să fie dus până la capăt, iar făptaşii să fie pedepsiţi", a mai adăugat primarul Orheiului.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA