Partidul primarului de Orhei a început pregătirile pentru alegerile parlamentare. Ilan Șor: Preocuparea noastră va fi eradicarea corupției

Partidul "Șor" a început pregătirile pentru alegerile parlamentare. Vor implimenta un program propriu de guvernare. Programul partidului "se va baza pe experiența de succes" acumulată de echipa primarului în administrarea Orheiului, este de părere Ilan Șor.

Obiectivul principal va fi lupta cu corupția, se anunță într-un comunicat al partidului.

Partidul primarului de Orhei a început pregătirile pentru alegerile parlamentare. Ilan Șor: Preocuparea noastră va fi eradicarea corupției
(Foto: UNIMEDIA)

„Desigur, preocuparea noastră principală va fi eradicarea corupției! Mulți vorbesc despre lupta împotriva corupției. Dar puțini sunt cei care sunt dispuși să meargă până la capăt".

"Eu, personal, am devenit primul care a declarat oficial despre faptele de corupție în cele mai înalte eșaloane ale puterii", a spus Ilan Șor, care a fost condamnat la 7 ani și 6 luni de închisoare, pe baza dosarului legat de delapidările de la BEM.

Pub

"Eu ştiu că eu nu sunt vinovatul în cazul bancar ci, dimpotrivă, partea vătămată, victima corupției sălbatice și a presiunii unor foşti înalți oficiali. Eu, ca nimeni altul, sunt interesat ca acest caz să fie dus până la capăt, iar făptaşii să fie pedepsiţi", a mai adăugat primarul Orheiului.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI