PSRM-ul se laudă cu 700 de mii de semnături în favoarea lui Igor Dodon

Săptămâna aceasta, Partidul Socialiştilor a lansat, în Chişinău, campanie de colectare a semnăturilor în susţinerea trecerea de la Republică Parlamentară, la Republică Prezidențială.

Foto: psrm.md

Până în prezent, campania s-a desfășurat la nivel de republică.

Potrivit unui comunicat al socialiștilor, locuitorii Chișinăului manifestă un interes sporit pentru această iniţiativă şi semnează activ „pentru”.

Ieri, în toate sectoarele capitalei au fost montate corturi alb-roşii cu inscripţia „Cerem ordine şi dreptate, semnăm pentru republica prezidenţială! Îl susţinem pe Igor Dodon!”. Corturile funcţionează în intervalul de timp de la 10.00 pînă la 17.00, fără zile de odihnă.

Menţionăm că, la 28 octombrie, Partidului Socialiştilor a lansat acţiunea naţională de colectare a semnăturilor pentru trecerea la republica prezidenţială. Până în prezent, au fost colectate peste 700 de mii de semnături în toată ţara. Mai multe sondaje de opinie atestă sprijinul ideii de trecere la republica prezidențială în rândul populaţiei Moldovei.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.