O femeie în vârstă de 83 de ani decedat în urma unui incendiu în Ungheni

O femeie în vârstă de 83 de ani a decedat în această noapte într-un incendiu care a avut loc în localitatea Cetireni, raionul Ungheni.

O femeie în vârstă de 83 de ani decedat în urma unui incendiu în Ungheni
(Foto: dse.md)

Apelul la serviciul 901 a fost recepționat la ora 03.52 minute. La fața locului pentru intervenție a fost îndreptat un echipaj de pompieri care a stabilit că focul a cuprins în totalitate casa și o anexă a acesteia.

În interior a fost depistat cadavrul proprietarei. Toate circumstanțele cazului urmează a fi investigate. Un alt caz care a pus viața unei persoane în pericol a avut loc în localitatea Paustova, raionul Ocnița.

Pub

Aici o femeie în vârstă de 35 de ani a primit intoxicări cu monoxid de carbon după ce a exploatat o sobă defectă.

Persoana a fost internată în spitalul raional pentru îngrijiri medicale. Cazul este cercetat de organele de resort. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI atenționează că încălcarea regulilor de utilizare a surselor de încălzire poate duce la incendii de proporții și cazuri de intoxicații cu urmări fatale.

Conform datelor IGSU de la începutul anului 2018 în Republica Moldova au avut loc 8 incendii care au avut drept cauză exploatarea cu încălcări a regulilor anti-incendiare a sobelor de încălzit.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI