Mihai Ghimpu spune că n-ar mai face niciodată coaliție cu Plahotniuc: „Eu am intrat în nevoi și probleme din cauza lui”

Necazurile și problemele lui Mihai Ghimpu au fost cauzat de Vlad Plahotniuc, cel puțin asta susține președintele Partidului Liberal. Acesta din urmă susține că nu ar mai face niciodată coaliție cu 

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Important” cu Gheorghe Gonța, de la TVC21.

Mihai Ghimpu spune că n-ar mai face niciodată coaliție cu Plahotniuc: „Eu am intrat în nevoi și probleme din cauza lui”
(Colaj: UNIMEDIA)

„Nu, cu dânsul niciodată. Nu. Eu am intrat în nevoi și probleme din cauza lui, nu din cauza mea. Și plus la asta și arestări, fiți serioși. Gata, pentru mine s-a terminat aici. Măcar să ardă și Constantinopolul”, a declarat Ghimpu.

Cât despre o posibilă coaliție cu Partidul Acțiune și Solidaritate și Partidul Platforma Demnitate și Adevăr, în cazul în care accede în Parlament, Ghimpu spune că s-ar gândi la asta, în cazul în care partidele ar împărtăși aceleași viziuni referitor la unirea Republicii Moldova cu România.

Pub

„Până acum noi am cedat unirea în favoarea cursului european, să nu vină comuniștii, socialiștii acum, O să întrebăm și noi: sunteți pentru unire? Și atunci o să mai discutăm”, a mai spus liberalul.

Mai mult, acesta a comentat și declarațiile șefului PD, Vlad Plahotniuc, care a spus că ar face coaliție cu partidul Maiei Sandu și a lui Andrei Năstase.

„Lasă să se ducă. Eu am fost o dată și nu mai vreau, lasă-i să se ducă ei. Mai bine ar fi să nu se ducă nimeni cu nimeni. Să se dizolve acest stat și așa se produce unirea mai ușor”, a conchis Mihai Ghimpu.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI