MAEIE anunță: Niciun moldovean nu a avut de suferit în urma uraganelor din Statele Unite ale Americii

Furia naturii provocă daune incredibile Statelor Unite ale Americii. În contextul uraganelor Irma și Harvey care se produc în această perioadă în SUA, Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene anunță că printre victime nu se află cetățeni moldoveni.

MAEIE anunță: Niciun moldovean nu a avut de suferit în urma uraganelor din Statele Unite ale Americii
(Foto: NTV)

Solicitat de UNIMEDIA, serviciul de presă al MAEIE a declarat că potrivit informațiilor oferite de Ambasada Republicii Moldova în SUA, niciun cetățean moldovean nu a avut de suferit și, de asemenea, nimeni nu a alertat delegația moldovenească în legătură cu potențiale incidente.

În acest context, Ambasada recomandă cetățenilor moldoveni să evite pe cât posibil deplasarea în zona afectată de calamitate, iar persoanelor care își au domiciliul sau reședința în acceași regiune, să dea curs solicitărilor autorităților de evacuare, precum și de adăpostire.

Pub

În cazul situațiilor de urgență, cetățenii Republicii Moldova, pot solicita asistență consulară la numărul de telefon al Ambasadei Republicii Moldova la Washington: +1 202 390 03 92.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI