Lista interpreților ruși de la concertul de Ziua Independenței a fost decisă de sponsorul principal, fundația lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss”

Lista artiștilor ruși care au evoluat de Ziua Independenței în Piața Marii Adunări Naționale a fost decisă de sponsorul principal, fundația "Edelweiss", iar Ministerul Educației, Culturii și Cercetării nu a avut obiecţii şi nici nu cunoaşte ce onorarii au fost plătite artiştilor, scrie Ziarul de Gardă.

Pe 27 august, pe lângă artiștii anunțati în programul concertului, au cântat și trei artiști din Federația Rusă: Nikolai Baskov, Dmitri Malikov şi Polina Gagarina.

Lista interpreților ruși de la concertul de Ziua Independenței a fost decisă de sponsorul principal, fundația lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss”
(Foto: facebook/ Vlad Plahotniuc)

Ziarul de Gardă a solicitat Ministerului Educației, Culturii și Cercetării să facă anumite precizări despe concertul de Ziua Independenței.

Astfel, Ministerul a răspuns că inițiativa de a-i invita pe cei trei artiști ruși a aparținut organizatorilor evenimentului. Fundația lui Vlad Plahotniuc, "Edelweiss" a fost sponsorul principal al evenimentului și onorariile artiștilor au fost plătite de către sponsor, a mai informat Ministerul.

Pub

"Ministerul, ca şi în cazul altor evenimente, a făcut apel la sprijinul financiar din partea diverşilor parteneri. În acest an, Fundaţia Edelweiss şi-a oferit suportul, la fel cum în alţi ani au fost alte organizaţii, companii care şi-au oferit susţinerea", a mai răspuns Ministerul.

Mai mult, "nu există nici o obligaţie din partea guvernului către Fundaţie. A fost o sponsorizare fără nici o condiţie ataşată".

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI