ora: 16:57, 19 iun 2017 14881

Liderii PAS și PPPDA comentează avizul Comisiei de la Veneția. Sandu: Decizia finală este cu mult mai dură decât se așteptau autoritățile


Liderii PAS și PPPDA comentează avizul Comisiei de la Veneția. Sandu: Decizia finală este cu mult mai dură decât se așteptau autoritățile
Colaj: UNIMEDIA

După ce Comisia de la Veneția a publicat astăzi avizul integral asupra proiectului de modificare a sistemului electoral din Republica Moldova, liderii PAS și PPPDA au comentat recomandările Comisie.

„Decizia finală a Comisiei de la Veneția este cu mult mai dură decât se așteptau autoritățile. Aceasta nu lasă spațiu de manevră guvernării care invocă principiul „dreptului suveran”. În opinia Comisiei, în contextul actual nimic nu justifică schimbarea sistemului electoral. Ignorarea acestei decizii nu înseamnă altceva decât deturnarea fățișă a parcursului european al Republicii Moldova”, a scris Maia Sandu.

Și Andrei Năstase, președintele PPPDA, a scris pe pagina sa de Facebook un mesaj. Acesta a încurajat cetățenii să „apere împreună” verdictul Comisiei.

În spatele spectacolului geopolitic guvernanții au furat până am ajuns cea mai săracă țară din Europa.

Europeni, Plahotniuc sfidează bunul simț. El vă crede proști, consideră că nu știți că el e beneficiarul miliardelor furate, inclusiv din fonduri occidentale, sau al spalatoriei mafiei reușești. Tot el l-a făcut pe Dodon președinte, ca să mulțumească Kremlinul.

Dar voi nu sunteți nici proști și nici naivi. Doar că nu vreți să jucați după regulile lui, așa-zis geopolitice.

Pentru că întilnirea oficialilor europeni cu acest individ, incurajarea lui ar înseamna susținerea drumului Moldovei spre dictatură și nesocotirea aliantei nocive Plahotniuc-Dodon. Ar fi o lovitură foarte dură dată vectorului european al țării.

Comisia de la Veneția și-a scris verdictul. Să-l apărăm împreună”, a scris Năstase.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +5 (5)
  Nu pot moldovenii sa-si conduca tara omeneste si cu dragoste.
  Trebuie numaidecit sa fure, sa minta sa corupta vreo 8 ani, dupa care iar sa minta sa corupa pentru a mai ramine vreo 8 ani si ca planul sa fie stopat trebuie apelat la UE sau americani ca moldovenii nu cunosc masura.
  Ai venit, ai guvernat, ai facut ordine, ai lasat frumos din urma, lumea de pomeneste, tie tii draga a te uita... nu nu nu, trebuie ca napirca sa*si faca de cap si ca o cirtita sa gramadesca la aur crezind ca-l va lua cu el dincolo...
  Lipsa de credinta in Dumnezeu, departare de Dumnezeu...
  • -12 (12)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   Тепеть понятно почему во времена ссср модаванах не назначали на высоких должностях?
   • +8 (8)
    In toate fostele republici unionale se urma acest principiu - localnicii nu erau numiti in functii importante,nu e vorba doar de RSSM.
    P.S.Scrie in romana,ca o faci mai bine decat in rusa...
   • +5 (5)
    А маланцев назначали? Самая высокая должность у Срулей - приёмщик стеклотары.
    • -9 (9)
     Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
     Вы просто не знайте какая это отвественная професия...;) А по существу, да, в структурах КП не очень назначали, а вот наука, медицина, культура, торговля это была и есть наша...;)
 • +1 (1)
  Dă-i naibii!

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA