ora: 18:34, 17 iul 2017 7127
Autor: Redactia UNIMEDIA

Leancă îi răspunde lui Ghimpu: Iată un motiv real să mai adreseze încă o scrisoare divinităților


Leancă îi răspunde lui Ghimpu: Iată un motiv real să mai adreseze încă o scrisoare divinităților
Foto: UNIMEDIA

Vicepreședintele Parlamentului și liderul PPEM, Iurie Leancă, vine cu o reacție după ce Mihai Ghimpu a adresat o scrisoare procurorului general, unde cere să se investigheze implicarea fostului prim-ministru, Iurie Leancă, în frauda bancară.

„Corespondența lui Ghimpu continuă.După scrisoarea către Dumnezeu, Ghimpu se adresează lui Harunjen. Înainte de a se adresa instanțelor din Moldova ar fi cazul să se documenteze mai bine. Însă și mai bine ar fi să își facă griji pentru persoanele pe care le-a delegat în diferite funcții, care furau și continuă să fure fără remușcări din banii publici. Poate îi vor răspunde totuși”, se arată în mesajul postat pe o rețea de socializare.

Cel mai probabil, aici: „Iată un motiv real să mai adreseze încă o scrisoare divinităților”, fostul premier s-a referit la faptul că recent, Mihai Ghimpu i-a adresat o scrisoare lui Isus Hristos, în care scria că procurorii arestează persoane nevinovate.

Liderul PL, Mihai Ghimpu, a expediat o nouă scrisoare procurorului general, Eduard Harunjen. De această dată, liberalul a cerut să fie investigată implicarea fostului prim-ministru, Iurie Leancă, în frauda bancară. Potrivit lui Ghimpu, actualul vicepreședinte al Parlamentului ar avea tangență vădită cu „furtul miliardului”.

Săptămâna trecută, președintele PL Mihai Ghimpu i-a expediat o scrisoare procurorului general Eduard Harunjen, în care a solicitat să fie informat cu privire la etapa în care se află ancheta privind frauda bancară.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +7 (7)
  Leanca,nu te eschiva de la raspuns.Nu crezi ca o sa scapi de puscarie cu niste glume de prost gust.Lamureste la lume cum ai participat la acest furt,raspunsul îl asteapta toata republica,nu numai Ghimpu.
 • +4 (4)
  Daca nu adoptai in detrimentul statului decizia cu diminuarea actiunilor la BEM si nu adoptai Legea ceia "asumata" de tine,Shor nu ajungea sef la aceasta banca si nu putea sa fure miliardul cit de mult ar fi dorit.Deci,tu ai pregatit terenul pentru furtul miliardului ? Ai zis ca ai actionat la indicatia lui Filat.Dar tu ce,n-ai cap pe umeri ? Fii bun si raspunde pentru crima comisa.
 • +4 (4)
  Типа сам дурак
 • +3 (3)
  nu cred ca leanca se eschiveaza, el deja isi cunoaste soarta, nu pot spune asta si depsre Ghimpu, asta inca nu stie incotro s-o apuce, a imbracat straiele craiesei naivitatii )) intrun cuvint craieasa liuda
 • -15 (15)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Гейвропейцы срут друг на друга ....:))) Ынтроншяс бун :))
  • +6 (6)
   А вот что думают люди про твою паРашу:
   "Наблюдая 17 лет трансформацию путинского режима, нельзя не заметить, как он за это время налился чужой кровью, ударился в агрессию, стал грабить ближних соседей, угрожать дальним, постоянно завинчивать гайки в своей стране. Чтобы этот процесс остановить надо, чтобы думающие люди в России и во всем мире поняли: путинизм - это фашизм. И поступать с ним надо адекватно."
   http://yakovenkoigor.blogspot.co.ke/2017/07/blog-post_43.html#comment-form
 • +3 (3)
  cel mai reusit despre propaganda putinista spune Efremov la rusi
  "МИХАИЛ ЕФРЕМОВ ХИТ КОТОРЫЙ ВЫСМЕЯЛ ПУТИНА И КАДЫРОВА Mikhail Efremov HIT THAT ridiculed KADYROVA"
  sau ceva de jenu pe youtube puteti gasi! rusii sunt si ei contra regimului putinist de fapt ! cei inteligenti, nu si bidlele, ca si la noi de fapt

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri