La un pas de tragedie. Un camion care transporta 30 de tone de motorină s-a inversat într-o intersecție de lângă Vulcănești

 Un camion care transporta motorină s-a inversat aseară într-o intersecție din apropiere de orașul Vulcănești, UTA Găgăuzia. S-a întâmplat aseară, în jurul orei 19:40.

Două echipe de salvatori cu două autospeciale s-au deplasat la fața locului.

La un pas de tragedie. Un camion care transporta 30 de tone de motorină s-a inversat într-o intersecție de lângă Vulcănești
(Foto: dse)

În teren, s-a stabilit că autocamionul, cu cisternă, încărcată cu 30 tone motorină s-a inversat și este nevoie de intervenția de rigoare. La fața locului a fost adusă și o altă autocisternă pentru a transfera motorina din autocisterna răsturnată.

Șoferul camionului, nu a avut de suferit, acesta fiind singurul care se afla în cabina unității de transport. Ca urmare a situației create, traseul a fost parțial blocat, circulația fiind dirijată de către reprezentanții Inspectoratului național de patrulare.

Pub

Între timp, tot echipele de salvatori și pompieri, au asigurat paza antiincendiară, pentru a evita alte situații de risc. Lucrările au fost încheiate în jurul orei 00:30, ulterior fiind evacuat de pe traseu și camionul răsturnat.

Alte circumstanțe ale acestui caz urmează să fie cercetate și stabilite de către organele de drept.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI