ora: 15:50, 23 sep 2013 7909

(video) Ana Guțu în studioul UNIMEDIA


(video) Ana Guțu în studioul UNIMEDIA
LIVE
Ana Guțu
Foto: UNIMEDIA

Deputata Ana Guțu vine azi în studioul UNIMEDIA începând cu ora 16.00. Aceasta este invitata Elenei Robu la o discuție despre sesiunea de toamnă-iarnă a Parlamentului și viitorii pași ai Partidului Liberal Reformator. 

Emisiunea va fi transmisă în direct pe UNIMEDIA începând cu ora 16.00. Ulterior, va fi disponibilă înregistrarea video.  

Urmărește imagini video în direct începând cu ora 16.00:

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • -1 (9)
  Comentariul a fost șters de redacție.
  • +3 (5)
   Dna Gutu aveti remuscari???? Dna Gutu cum ve-ti cersi voturi la urmatorul scrutin??? Dna Gutu stiti ca nu ve-ti mai fi parlamentara? Dna Gutu stiti ca pe unde veti veni cu cersitul voturilor - acolo huiduita veti fi?? Dna Gutu, aveti soveste, nu mai vorbiti urat de PL ca dati cu piciorul in alegatorul care v-a votat!!!!!!!!!
   • -3 (9)
    Comentariul a fost șters de redacție.
    • +1 (3)
     pai nu'nteleg pe cine tii de p... pe....muhamed ori pe cine? ca ea 'i cu "alte treburi"...nu?
     • -2 (4)
      Comentariul a fost șters de redacție.
 • +1 (3)
  Duce tratative PLR cu alte partide de dreapta pentru o eventuală alianță? Pentru a avea mai multe șanse la viitoarele alegeri, avem nevoie de 2-3 partide care să unească electoratul dezamăgit de PPCD și PL.
 • 0 (4)
  Comentariul a fost șters de redacție.
 • +1 (1)
  dna Guţu, cum se explică că sediul PLR este clădirea unde era sediul AMN a lui Urechian (pe str.Eminescu)?
  Oare să se explice prin faptul că la vînzarea organizaţiilor teritoriale AMN lui Filat acest sediu la fel a fost transmis lui, şi acum Filat l-a pus la dispoziţia deputaţilor "săi" din fostul PL?
  ))
 • +4 (6)
  mare politician mai este si marginita asta... vorbeste ca o mahalagioaica si minte tot. A cumparat-o Filat ********
 • +2 (2)
  D-na Gutu! Stiti ce salarii au cetatenii de rind in tara? Stiti ce pensii au parintii nostri care au muncit toata veata din greu? Cum ati avut obraz sa spuneti ca 30000 lei pe care ii primiti este putin si vii rusine cu asa salariu? Faceti d-na ca deputat sa aiba parintii nostri pensie de 300 euro macar si atunci cereti d-ra marire la salariu. Sunteti o mizerie, mii schirba sa va vad.
 • +2 (2)
  Comentariul a fost șters de redacție.
 • 0 (0)
  DISPERAT! Si mie mii scarba s-o vad asa cum la toti cetatenii, Dar ce sa facem daca Ghimpu se vara in anturajul bolnavilor? Cum sa-l mai educam sa-si mentina valoarea de patriot? Parca are o directie excelenta dar cand face cate un kakat pute mai ceva ca de la un dihore!
  Poate o fi trebuit sa apeleze la "pufik" sa-l mai spovaduiasca acum cand a fost in Moldova!
 • 0 (0)
  parca-i Panda pe la ochi.............

  Sunt cetățean activ
 • 0 (0)
  Doamna Gutu da pe Gheorghe Salaru ,pe hotul asta tot il vedeti pe viitop in partidul reformator ,ca sa stiti ca el va trage acest partid inapoi ,va sustin dar nu pe acest hot si stiti ca femeiea lui a vindut nu odata copii in Russia in virtutea functiei pe care o detine la Cimisliea e o femeiee aroganta. inpardonabila ,sa ei un copil de suflet la Cimisliea e mai ceva decit sa capeti o viza in kANADA ca daca nu-i dai bani nu ai nici o sansa
  si sotul a facut capital fiind ministru si mai are de facut
 • 0 (0)
  Cate nerozie in comentariile unora... Daca ar vorbi macar cei ce cunosc lucrurile din interior, dar asa moldovenii cu hurta merg si critica si ei fara a se informa. RM este tara in care PROSTIA e la putere! Daca ati munci si Dvs. stimati comentatori ca dna Gutu, ati cere si voi salarii! Moldovenii si-au cerut vreodata drepturile pe care de fapt nici nu le cunosc? NU iubesc cartea si consecintele sunt dure! Te calaresc altii cum pot, sa-mi fie iertata expresia. Prostia merge mana in mana cu INDIFERENTA! De atat si traim cum traim, de ce sa dam vina pe toti din jur, cand NOI insine suntem de vina!

  Sunt cetățean activ

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA