Krasnoselski răspunde acuzațiilor lui Dodon: Nu-i suntem datori „Gazprom-ului” cu nimic

Liderul de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, a răspuns la acuzațiile lui Igor Dodon, privind datoria regiunii transnistrene față de „Gazprom-ul” rusesc.

Krasnoselski răspunde acuzațiilor lui Dodon: Nu-i suntem datori „Gazprom-ului” cu nimic
(Foto: novostipmr.com)

Potrivit „Nezavisimaya Gazeta”, Krasnoselski a declarat că reprezentanții guvernării din Federația Rusă finalizează auditul bugetului și economiei regiunii transnistrene, și l-a sfătuit pe Dodon să nu se implice în relația dintre regiunea din stânga Nistrului și Federația Rusă.

Ce ține de „întrebările privind gazul”, liderul de la Tiraspol a menționat că regiunea transnistreană nu e datoare cu nimic „Gazprom-ului”.

Pub

„Controlul va fi finalizat pe 1 iulie. Atunci vom putea vorbi despre cine, cui, și cu cât este dator. Dar și la ce s-au dus banii Rusiei. Președintele Republicii Moldova a menționat că banii oferiți de Rusia regiunii transnistrene sunt furați, lasă să prezinte fapte concrete. Ceea ce ține de datoria pentru „Gazprom”, aceasta nu există: calculele se fac, totul se realizează de comun acord cu Federația Rusă. I-aș sfătui lui Igor Dodon să nu se implice în relația dintre regiunea transnistreană și Rusia, dar să se ocupe de reglementarea conflictului transnistrean”, a declarat liderul de la Tiraspol.

UNIMEDIA amintește că cu două zile mai devreme, președintele Igor Dodon a acuzat regiunea transnistreană precum că nu achită datoria pentru gaz, și fură banii acordați de Rusia. 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub