ora: 15:00, 16 iun 2017 20805
Autor: Ruxanda Macuh

Krasnoselski răspunde acuzațiilor lui Dodon: Nu-i suntem datori „Gazprom-ului” cu nimic


Krasnoselski răspunde acuzațiilor lui Dodon: Nu-i suntem datori „Gazprom-ului” cu nimic
Foto: novostipmr.com

Liderul de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, a răspuns la acuzațiile lui Igor Dodon, privind datoria regiunii transnistrene față de „Gazprom-ul” rusesc.

Potrivit „Nezavisimaya Gazeta”, Krasnoselski a declarat că reprezentanții guvernării din Federația Rusă finalizează auditul bugetului și economiei regiunii transnistrene, și l-a sfătuit pe Dodon să nu se implice în relația dintre regiunea din stânga Nistrului și Federația Rusă.

Ce ține de „întrebările privind gazul”, liderul de la Tiraspol a menționat că regiunea transnistreană nu e datoare cu nimic „Gazprom-ului”.

„Controlul va fi finalizat pe 1 iulie. Atunci vom putea vorbi despre cine, cui, și cu cât este dator. Dar și la ce s-au dus banii Rusiei. Președintele Republicii Moldova a menționat că banii oferiți de Rusia regiunii transnistrene sunt furați, lasă să prezinte fapte concrete. Ceea ce ține de datoria pentru „Gazprom”, aceasta nu există: calculele se fac, totul se realizează de comun acord cu Federația Rusă. I-aș sfătui lui Igor Dodon să nu se implice în relația dintre regiunea transnistreană și Rusia, dar să se ocupe de reglementarea conflictului transnistrean”, a declarat liderul de la Tiraspol.

UNIMEDIA amintește că cu două zile mai devreme, președintele Igor Dodon a acuzat regiunea transnistreană precum că nu achită datoria pentru gaz, și fură banii acordați de Rusia. 

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +17 (19)
  Iata asta îmi place !
  Ce zici, Dondowne ? Îți place ”drujba” lui ivan ? Ți-a băgat-o în fund ”по самые гогошары” - cum zic ei!
  N.B.
  Tare mă voi distra, când Ivanii te vor opri la ”granița Pridnestrovii” !
 • +14 (16)
  Ai ce frumos ti-a facut de nimic ............ de fapt tu si esti un Z E R O - si bine tia facut de la fratii tai rusi nimic altceva nu poti astepta

  Sunt cetățean activ
 • -18 (20)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.

  UNIRE!!!! anul 2018- anul UNIRII!!!!
  .
  .
  .
 • +4 (8)
  Granița pe Nistru, apărată de NATO, și apoi Ura și la gară cu jefuitorii popoarelor.
 • +7 (7)
  Hai Dodoane,interzice-i cum si ar fi firesc accesul separatistului N.1 prin aeroportul Chisinau. Arata caru-i stat slujesti.
 • +6 (6)
  /datoria pentru „Gazprom”, aceasta nu există: calculele se fac, totul se realizează de comun acord cu Federația Rusă/
  Pai exista sau nu datorie, sau Rusia va facut cadou investind in Transnistria, defapt cumparind-o.
  RM: Vreti Transnistria inapoi, platiti 6 miliarde $ Rusiei si e a voastra.
  Asta si Dodon a zis ca datoria e a Moldovei.
  Da noua ne trebuiesc ii tare, ca sa avem numai probleme cu ei???
 • +2 (4)
  Dodon e cel mai mare bou dim mavdavani. Generalul deja a calcat pe aceasta grebla. Trebuie sa fii orb sau bou sa nu vezi lucruri asa evidente.
 • +2 (2)
  da si contractul cu Cuciurganul cum ramine dupa asa declaratii ?? sau politica e una iar afacerile e altceva ??
 • +1 (1)
  sigur ca ei nu au datoie la gaz,pentruca boul dadon a trecuto dupa noi.Vorba astui krasnosiol e igra s duracom.Cine la noi e duraciokul stie toata lumea.Dadon la pahomova sa laudat ca o hotarit cu rogozin sa cumparam electricitate ca sa aiba pensii si salarii krasnosiolii.
 • +2 (2)
  Datoria va crește și mai tare, Transnistria consumă gaz după bunul plac, iar Moldova cumpără energie de la Cuciurgan, crescând și mai tare această datorie. Moldova e condusă de trădători și e vândută la amanet.
 • 0 (0)
  NU CE H@NDON te-a avut putler,acum te are si cur..a asta separatista asa cu slugile kremlinului se copmorta ca cu prezervativele, astia sint drujbanii vostri mult iubiti rusafonii dracului

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA