ora: 07:53, 22 sep 2017 32666

Kim Jong-Un despre Donald Trump: Este „deranjat mintal” și „îl voi face să plătească scump” pentru amenințările la adresa Coreei de Nord


Kim Jong-Un despre Donald Trump: Este „deranjat mintal” și „îl voi face să plătească scump” pentru amenințările la adresa Coreei de Nord
Foto: cnbc.com

Liderul nord-coreean, Kim Jong-Un, l-a numit pe Donald Trump "deranjat mintal"  și a afirmat că îl va face pe acesta "să plătească scump" pentru amenințările sale la adresa Coreei de Nord, făcute în fața ONU, scrie agerpres.ro.

"Îl voi face să plătească scump pe omul ce deține prerogativa de comandă supremă în SUA, pentru discursul său ce chema la distrugerea totală" a Coreei de Nord, a declarat Kim Jong-Un, potrivit agenției oficiale de știri din Coreea de Nord.

Această declarație, care este un rară din partea lui Kim Jong-Un, vine după ce Donald Trump a spus la adunarea Națiunilor Unite că va "distruge total" Coreea de Nord, un regim "vicios" și "corupt", mai transmite agerpres.ro.

Liderul de la Phenian, citat de Reuters, a spus că țara sa va lua în considerare "cel mai înalt nivel de răspuns ferm din istorie" împotriva SUA, după amenințarea la adresa Coreei de Nord formulată de președintele Donald Trump.

Schimbul de replici între cei doi lideri vine în contextul programului balistic condus de Coreea de Nord și sancțiunile impuse țării de mai multe state ale lumii.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Externe
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA