Kim Jong-Un despre Donald Trump: Este „deranjat mintal” și „îl voi face să plătească scump” pentru amenințările la adresa Coreei de Nord

Liderul nord-coreean, Kim Jong-Un, l-a numit pe Donald Trump "deranjat mintal"  și a afirmat că îl va face pe acesta "să plătească scump" pentru amenințările sale la adresa Coreei de Nord, făcute în fața ONU, scrie agerpres.ro.

Kim Jong-Un despre Donald Trump: Este „deranjat mintal” și „îl voi face să plătească scump” pentru amenințările la adresa Coreei de Nord
(Foto: cnbc.com)

"Îl voi face să plătească scump pe omul ce deține prerogativa de comandă supremă în SUA, pentru discursul său ce chema la distrugerea totală" a Coreei de Nord, a declarat Kim Jong-Un, potrivit agenției oficiale de știri din Coreea de Nord.

Această declarație, care este un rară din partea lui Kim Jong-Un, vine după ce Donald Trump a spus la adunarea Națiunilor Unite că va "distruge total" Coreea de Nord, un regim "vicios" și "corupt", mai transmite agerpres.ro.

Pub

Liderul de la Phenian, citat de Reuters, a spus că țara sa va lua în considerare "cel mai înalt nivel de răspuns ferm din istorie" împotriva SUA, după amenințarea la adresa Coreei de Nord formulată de președintele Donald Trump.

Schimbul de replici între cei doi lideri vine în contextul programului balistic condus de Coreea de Nord și sancțiunile impuse țării de mai multe state ale lumii.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI