ora: 10:28, 21 sep 2017 32095
Autor: Redactia UNIMEDIA

Ion Sturza, despre ultimele proteste: Am văzut deunăzi cum ia amploare un nou element la proteste – „titușcii”


Ion Sturza, despre ultimele proteste: Am văzut deunăzi cum ia amploare un nou element la proteste – „titușcii”
Foto: UNIMEDIA

Fostul premier Ion Sturza a comentat despre protestul organizat de opoziție la 17 septembrie. 

„Consider că chiar și un singur om care protestează e mult! La sigur, el o face din convingeri sau mânat de o nevoie care nu trebuie ignorată sau, și mai rău, luată la mișto, cum a făcut-o domnul spicher Candu. O aroganță crasă față de propriii cetățeni patentată și de prezidentul Dodon. Unii „buni”, iar alții „răi”. Cei „răi" sunt pasibili de a fi „educați" prin violență”, a precizat Ion Sturza, într-o postare pe facebook.

De asemenea, dânsul a ținut să precizeze despre un nou element apărut la proteste: „Am văzut deunăzi cum ia amploare un nou element la proteste – „titușcii" – formațiuni paramilitare de „boevici” mușchioși. Guvernarea e pe calea cea bună... Așa a acționat și Ianukovici în timpul protestelor proeuropene, denumite „Maidan”. Din frică și din lipsă de încredere în forțele de ordine legale. Un polițist de carieră se va gândi foarte bine înainte de a scoate pistolul din teacă...”.

Sturza s-a referit și la șoferul arestat pentru 30 de zile care, potrivit poliției, ar fi întrat cu microbuzul în mulțime.

 

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA