Ion Sturza, despre ultimele proteste: Am văzut deunăzi cum ia amploare un nou element la proteste – „titușcii”

Fostul premier Ion Sturza a comentat despre protestul organizat de opoziție la 17 septembrie. 

„Consider că chiar și un singur om care protestează e mult! La sigur, el o face din convingeri sau mânat de o nevoie care nu trebuie ignorată sau, și mai rău, luată la mișto, cum a făcut-o domnul spicher Candu. O aroganță crasă față de propriii cetățeni patentată și de prezidentul Dodon. Unii „buni”, iar alții „răi”. Cei „răi" sunt pasibili de a fi „educați" prin violență”, a precizat Ion Sturza, într-o postare pe facebook.

Ion Sturza, despre ultimele proteste: Am văzut deunăzi cum ia amploare un nou element la proteste – „titușcii”
(Foto: UNIMEDIA)

De asemenea, dânsul a ținut să precizeze despre un nou element apărut la proteste: „Am văzut deunăzi cum ia amploare un nou element la proteste – „titușcii" – formațiuni paramilitare de „boevici” mușchioși. Guvernarea e pe calea cea bună... Așa a acționat și Ianukovici în timpul protestelor proeuropene, denumite „Maidan”. Din frică și din lipsă de încredere în forțele de ordine legale. Un polițist de carieră se va gândi foarte bine înainte de a scoate pistolul din teacă...”.

Sturza s-a referit și la șoferul arestat pentru 30 de zile care, potrivit poliției, ar fi întrat cu microbuzul în mulțime.

Pub

 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI