Ion Ceban, către liderii PAS și PPDA: „Se creează impresia că ei sunt implicați într-un scenariu impus de peste hotare”

Purtătorul de cuvânt al Președintelui Dodon, Ion Ceban, acuză liderii opoziției Maia Sandu și Andrei Năstase că sunt implicați întru-un scenariu politic, care va rezulta cu o alianță dintre PDM, PAS și PPDA. 

Ion Ceban, către liderii PAS și PPDA: „Se creează impresia că ei sunt implicați într-un scenariu impus de peste hotare”
(Foto: UNIMEDIA)

Într-o postare pe pagina sa de facebook, Ceban spune că, din păcate, Maia Sandu și Andrei Năstase demonstrează că au pierdut simțul penibilului și se dedau la declarații și acțiuni jenante chiar și pentru susținătorii lor.

„Se creează impresia că ei sunt implicați într-un scenariu impus de peste hotare, care are ca rezultat final justificarea coaliției lor postelectorale cu PDM, pentru a forma o majoritate pro-americană, pro-NATO. Vedem că miza opoziției de dreapta este iarăși geopolitică, nu socio-economică sau de luptă reală cu abuzurile puterii”, scrie purtătorul de cuvânt al președintelui.

Pub

Ceban a mai adăugat că anume prin asta se explică schimbarea țintei lor de atac. „În loc să lupte mai ferm împotriva guvernării și a lui Plahotniuc, PAS și PDA se războiesc cu președintele țării, care a fost înaintat și el de opoziție, de cea socialistă de stânga. Regretabil că PAS și PDA fac pași pe o cale greșită, care îi va duce la un deces politic prematur. În Moldova, dreapta iarăși dezamăgește propriul electorat. Nu e prima dată. Dar Sandu și Năstase n-au învățat lecția”, a conchis acesta.

UNIMEDIA amintește că Platforma Demnitate și Adevăr acuză președintele Igor Dodon că a folosit bani murdari pentru reconstrucția vilei de la Condrița și clădirii Președinției. PPDA a adresat mai multe apeluri publice organelor coercitive și factorilor decizionali, inclusiv aparatului Președintelui și Cancelariei de Stat, pentru a se face lumină asupra procesului de reconstrucție a vilei prezidențiale de la Condrița și reparației clădirii Președinției de pe bulevardul Ștefan cel Mare, aceste două edificii fiind în proprietate publică.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI