Între Muntean și Sîrbu a izbucnit un conflict?

Președintele fracțiunii PD, deputatul Dumitru Diacov, spune că între Iurie Muntean și Sergiu Sîrbu ar fi avut loc un conflict, iar acesta ar fi fost  picătura care l-a determinat pe ultimul să plece de la comuniști, transmite UNIMEDIA.
Între Muntean și Sîrbu a izbucnit un conflict?
(Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie)

Potrivit democratului, Sîrbu ar fi încercat în urma acestui conflict să obțină sprijin din partea colegilor de fracțiune, însă toți au luat partea „cunoscutului bătăuș”. Diacov consideră că acest fapt este de asemenea un motiv care l-a făcut să părăsească PCRM.

Dezvăluirea a fost făcută în cadrul emisiunii „Studiou deschis” de la TV7.

UNIMEDIA amintește că în ultima perioadă în Parlament au avut loc mai multe altercații, majoritatea dintre care au avut loc cu implicarea lui Iurie Muntean. Pe 19 octombrie, deputatul PCRM, Iurie Muntean, l-a îmbrâncit pe prim-vicepreședintele Parlamentului Vlad Plahotniuc. Pe 8 noiembrie, s-a dat cu box între liberal-democratul Alexandru Cimbriciuc și Iurie Muntean, iar pe 22 noiembrie, Ion Ceban, a fost ghiontit de același Iurie Muntean.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI