ora: 07:41, 13 dec 2012 9857
Autor: Cristina Buzovschi

Între Muntean și Sîrbu a izbucnit un conflict?


Între Muntean și Sîrbu a izbucnit un conflict?
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie
Președintele fracțiunii PD, deputatul Dumitru Diacov, spune că între Iurie Muntean și Sergiu Sîrbu ar fi avut loc un conflict, iar acesta ar fi fost  picătura care l-a determinat pe ultimul să plece de la comuniști, transmite UNIMEDIA.

Potrivit democratului, Sîrbu ar fi încercat în urma acestui conflict să obțină sprijin din partea colegilor de fracțiune, însă toți au luat partea „cunoscutului bătăuș”. Diacov consideră că acest fapt este de asemenea un motiv care l-a făcut să părăsească PCRM.

Dezvăluirea a fost făcută în cadrul emisiunii „Studiou deschis” de la TV7.

UNIMEDIA amintește că în ultima perioadă în Parlament au avut loc mai multe altercații, majoritatea dintre care au avut loc cu implicarea lui Iurie Muntean. Pe 19 octombrie, deputatul PCRM, Iurie Muntean, l-a îmbrâncit pe prim-vicepreședintele Parlamentului Vlad Plahotniuc. Pe 8 noiembrie, s-a dat cu box între liberal-democratul Alexandru Cimbriciuc și Iurie Muntean, iar pe 22 noiembrie, Ion Ceban, a fost ghiontit de același Iurie Muntean.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +2 (2)
  Mie niciodată nu mi-a plăcut acest individ. Îngâmfat, cu aiere de aristocrat, carierist sadea. Am observat de mai multe ori că nu este agreat de clegii de partid, permanent bătea lăturile ca un strigoi.
  • +6 (6)
   Pai corect ma gindeam eu, ca in PCRM Munteanu ar trebui data afara, poate astfel ii mai tinea Voronin pe acestia care au plecat, el sa inteleg ca in parlament se incalzea dar adevaratul ring era in fractiune?????
   Atunci Sirbu a facut corect, nu poti sa te lasi agresat si atacat chiar si atunci cind ai dreptate, si inca de cine????, de un incult si un badaran.....Muntean iti multumim, tu chiar esti unionist, se pare ca esti un fel de agent sub acoperire care distrugi PCRM-ul din interior.....
   • +4 (4)
    Daca e corect ce zice Diacov atunci in acest partid nu au mai ramas oameni onesti si responsabili, nu poti sa nu sustii asemenea profesionisti ca Sirbu si sa fii de partea boxerului Munteanu, e ilogic, nu mai are niciunul acolo personalitate si caracter, au ramas doarcatelusii care latra.....
    • +2 (2)
     Pcrm-ul este un partid ratat. Vad ca Voronin si-a pierdut cu totul mintile...trebuie sa fii tare naiv ca sa sustii o asemenea "bidla" ca Muntean. Imi pare rau de aceii oameni care la alegerile trecute au votat pe comunistii. Sper ca in 2014 acesti oameni vor face o alegere corecta si nu vor mai vota pe Voronin si gasca sa criminala.
   • +3 (3)
    Munteanu reprezinta devarata fata a pcrm-lui ,nu sunt oameni diplomati ,politicieni respectabili( mai mult li se potriveste genericul alde BRATVA) , niste sportivi fara inteligenta ce nu pot sa-si pastreze calmul atunci cind opinia altcuiva nu coincide cu al lor .In bun final cum poti pastra la conducerea unei intregi tari ,persoanele ce nu au idee cum sa conduca tara spre integrare ,independenta si prosperitate ?

    Sunt cetățean activ
 • +1 (1)
  încă unul ca Muntean şi e p---ţ cu pcrm în două zile! Vperiod muntean, iura, mi se pare!
 • 0 (0)
  Deja nu știu a câta oară PD ia apărarea lui Sîrbu. Deja este clar unde va ajunge el
 • 0 (0)
  Eu credca si lui Voronin ii este frica de Muntenu .ASa,ca in viitorul apropiat o sa mai avem si altele surprize ..poate si Voronin o sa plece ca sa ramina inflacaratul Munteanu sef pe restul din PCMR.
 • 0 (0)
  păcat că populaţia noastră nu înţelege ce înseamnă să votezi un partid al cărui membri nu îi cunoşti astfel ajung în parlament de al-de Muntean! primesc salariu şi beneficiază de privilegii enorme pt. a arăta şoul acesta ieftin!!! am impresia că niciodată nu se va schimba nimic în ţara asta de neghiobi!! nimeni nu are nici un interes să schimbe ceva, le convine celor din fotolii moi situaţia degradabilă din ţară în toate domeniile!! şi oamenii tac, îndură, şi se lasă amăgiţi în campaniile electorale pentru că aşa sunt moldovenii, naţiunea care ştie că ''capul cel plecat sabia nu-l taie'' iar dacă ridică capul se se lasă adulmect de feerica putre şi uită de unde a plecat!!! în fine ţară de nebuni!!! îţi vine să-ţi iai lumea în cap şi să fugi cît mai departe!!!

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA