Întâlnire Leancă-Sturza: Voi face parte din Consiliul Economic

Premierul Iurie Leancă și fostul prim-ministru al țării în anul 1999, Ion Sturza, s-au întâlnit astăzi pentru a discuta despre activitatea consiliului economic, informează UNIMEDIA.

Ultimul a confirmat informația pentru portalul nostru de știri, menționând că acesta va face parte din grup, în ciuda mesajelor descurajatoare care sunt transmise în spațiul public prin intermediul a diferiți bloggeri.
Întâlnire Leancă-Sturza: Voi face parte din Consiliul Economic
Ion Sturza (Foto: yupi.md )

„Am avut o discuție de principiu, unde am ajuns la concluzia că trebuie respectată hotărârea de Guvern anterioară, care stabilește forma și principiile de organizare, care presupune că președintele consiliului este prim-ministrul. Rezultă că acest grup va avea mai multă influență administrativă și sperăm să fie mai eficient. Urmează ca dl prim-ministru cu echipa sa să traseze prioritățile. Noi, cei din afaceri, vom recepționa mesajele și vom veni cu sugestii”, a spus Sturza. 

„Consiliul va avea mulți membri. Conceptul este ca să fie reprezentate nu persoane fizice, dar asociațiile de afaceri, patronatele, camerele de comerț, etc. Vă confirm că voi participa activ, ca un membru al acestui consiliu și nu se pune problema cine e președinte. Timp de o lună vor fi puse la punct toate lucrurile birocratice și va avea loc prima ședință”, a spus Sturza.

Sturza a precizat că va fi membru, indiferent de mesajele descurajatoare care le primește. „Necătând la mesajele de descurajare care vin prin intermediul unor bloggeri și analiști din partea unor „bărbați ai neamului”, eu voi face parte din acest consiliu”, a conchis sursa.

UNIMEDIA amintește că, acum 10 zile, o informația difuzată în presă anunța că Ion Sturza va conduce consiliul economic de pe lângă prim-ministrul Iurie Leancă.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub