Inițiativă fără precedent! Avia Invest oferă acces gratuit pasagerilor Aeroportului Internațional Chişinău la literatura internațională

Lumea din cărţi se transferă în mediul digital la Aeroportul Chişinău. Dezvoltarea tehnicii şi apariția diferitelor gadget-uri cu acces la internet fac accesarea bibliotecilor online într-un mod mult mai convenabil şi mai comod.

Inițiativă fără precedent! Avia Invest oferă acces gratuit pasagerilor Aeroportului Internațional Chişinău la literatura internațională
(Foto: Avia Invest)

De aceea, Avia Invest pune la dispoziţia tuturor pasagerilor care îşi încep călătoria la Aeroportul Chişinău o bibliotecă digitală gratuită. Fiind conectaţi la reţeaua de Wi-Fi a aeroportului, pasagerii pot descărca aplicaţia Bookmate. Astfel, toţi călătorii au acces gratuit la peste 850 mii cele mai bune cărţi din categoria detective, biografie şi literatură clasică. Acestea sunt disponibile pentru lectură în 12 limbi, timp de trei zile.

Lansarea bibliotecii digitale a avut loc în cadrul unui eveniment, care s-a încheiat cu premierea a 12 câştigători cu câte un iPod.

“Ne place să fim în pas cu noile tehnologii şi astfel să răspundem cerinţelor pasagerilor, încurajându-i să petreacă timpul în sala de aşteptare într-un mod cât mai interesant și util.  Mai mult decât atât, cărţile vor fi disponibile pentru lectură inclusiv în timpul zborului. Cu o carte bună chiar şi cel mai lung zbor se poate transforma într-o călătorie plăcută”, a menţionat Directorul General “Avia Invest”, Petru Jardan.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI