Încă o lovitură sub centură pentru Reghina Apostolova: Candidata Partidului Șor rămâne exclusă din cursa electorală pentru Chișinău

Reghina Apostolova rămâne înafara competiție electorale în alegerile locale din Chișinău. O decizie în acest sens a fost luată de Curtea de Apel, care a menținut decizia Judecătoriei Buiucani.

Foto: UNIMEDIA

UNIMEDIA amintește că după aproape două ore, magistrații de la Judecătoria Centru au admis, vineri, cererea Partidului Unității Naționale de a o exclude pe candidata Partidului Șor din alegerile locale din 20 mai.

La scurt timp după ce a aflat sentința magistraților că a fost scoasă, candidata Partidului Șor, Reghina Apostolova, a declarat că este o decizie incorectă.

Noi am avut o campanie deschisă, nu ne-am ocupat cu politică și geopolitică. Chișinăuienii vor ca orașul lor să fie schimbat, dar decizia de azi este una nedemocratică. Noi suntem o putere, cu noi sunt majoritatea chișinăuienilor. Astăzi le-a fost furată speranță”, a precizat Apostolova. 

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.