ora: 11:54, 10 aug 2017 3036
Autor: Eugen Durbala

Încă 30 de zile de arest la domiciliu pentru Dorin Chirtoacă


Încă 30 de zile de arest la domiciliu pentru Dorin Chirtoacă
Foto: UNIMEDIA

Judecătoria Buiucani a prelungit mandatul de arestare a lui Dorin Chirtoacă cu încă 30 de zile. Decizia a fost luată astăzi la solicitarea procurorilor. 

UNIMEDIA amintește că Curtea de Apel Chișinău a admis parțial recursul depus de avocații lui Dorin Chirtoacă cu privire la suspendarea acestuia din funcția de primar general al municipiului Chișinău.

În acest sens, a fost solicitată ridicarea excepției de neconstituționalitate cu referire la art.33 din Legea cu privire la administrația locală, iar sesizarea urmează să fie emisă la Curtea Constituțională.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • -6 (10)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  O să mă repet, dar trebuie să o spun. Incompetența primarului, etichetare subiectivă, nu poate fi pedepsită cu arest la domiciliu și dosare penale, ci doar cu un vot negativ la viitoarele alegeri sau cu demiterea prin metode legale (cum ar fi referendumul). Antipatia electoratului tot nu poate fi temei pentru demitere și dosar penal. Dacă ar fi existat probe, astăzi acest om era deja judecat și pedepsit. Unde sunt aceste probe? Probele nu sunt articole din presă și declarațiile unor persoane. Bănuirea unor fapte nu poate fi probă, ci doar motiv de investigație, dar, până la prezentarea probelor, omul este NEVINOVAT. Dacă ne referim la justiție, păi aici nu este vorba de justiție, justiția lipsește, e vorba de banditism la nivel de stat, de crimă organizată.
  • -7 (9)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   Este adevărat, situația din Chișinău e departe de ideal, o bună parte din vină o are și PL-ul, pentru că nu a știut să gestioneze corect lucrurile. Dar nu așa se corectează lucrurile, nu faci lege prin încălcare legilor. Și trebuie, de fiecare dată, să vedem situația per ansamblu, Chișinăul are o administrație mai complexă, există și consiliu, există și o anumită legislație (nu putem vorbi de autonomie în administrarea publică locală). Și pentru a argumenta părerea mea, vă zic că dacă problema ar fi doar în Chirtoacă, apoi iată el nu mai încurcă în administrare, de ce nu vedem mișcări spre rezolvare a problemelor pe care Chirtoacă nu le rezolva sau le crea?
 • 0 (0)
  Probe nu sunt, el nu a furat miliardul, asa ca lasati-l in pace pe Dorin, asta este facut special pentru a ne sustrage de la tema principala MILIARDUL FURAT

×
Social
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA