Citește toate știrile la acest subiect

În pădure, pe litoral sau acasă. Unde planifică politicienii să-și petreacă vacanța

Lupu vrea să meargă în pădure, Ghimpu și-ar dori pe litoral, iar Filat - acasă. Așa spun demnitarii că vor să-și petreacă sărbătorile. ProTV scrie despre planurile politicienilor pentru vacanța de iarnă, notează UNIMEDIA.
În pădure, pe litoral sau acasă. Unde planifică politicienii să-și petreacă vacanța
(Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie)

Astfel, președintele Parlamentului a declarat că preferă să se refugieze într-un loc ferit de lume. „Nu voi avea posibilitatea să merg la munte. Voi găsi un loc tihnit, de dorit în pădure, am mare nevoie de acest lucru”, a spus Lupu după ultima ședință a Legislativului din anul 2012.

Mulți demnitari susțin că în acest an renunță la vacanța de iarnă întrucât mai au mult de lucru. Așa că sărbătorile îi vor găsi acasă, în familie.

„Vacanță nu o să reușesc să-mi iau, planific să sărbătoresc frumos, cu cei dragi, și chiar o să încerc să mă mai și odihnesc”, a mențional premierul Vlad Filat. Drept dovadă că se ține de cuvânt, prima ședință din acest an a Guvernului începe chiar în dimineața zilei de 2 ianuarie.


„O să rămânem acasă, nu vom pleca nicăieri. Pentru mine nu a existat sărbătoarea de Crăciun, mai mult de Anul Nou”, a precizat deputatul comunist Grigore Petrenco.

Există și politicieni care nu-și vor anula vacanța de iarnă, invocând că au muncit asiduu un an întreg. „Și în vacanță o să plec undeva, în familie, revelionul se sărbătorește în familie, dacă țineți minte”, a afirmat Vladimir Voronin.

„Am multe oferte, eu aș dori să merg la apă la Truskoveț, am ofertă de la nepoți să merg cu schiurile, un prieten mă cheamă în Statele Unite", a specificat Dumitru Diacov. „Ar fi bine să am o mică vacanță, s-adună. La mare aș vrea că-i mai cald acuma”, a afirmat Ghimpu. Și pentru democratul Vlad Plahotniuc vacanța „abia urmează”.

Precizăm că deputații vor reveni la muncă pe 14 ianuarie.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub