În mai multe raioane din țară a fost nevoie de intervenția pompierilor și salvatorilor în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, pompierii și salvatorii din țară au intervenit pentru deblocarea și tractarea mai multor mijloace de transport din cinci raioane.

 

În mai multe raioane din țară a fost nevoie de intervenția pompierilor și salvatorilor în ultimele 24 de ore
(Foto: dse.md)

De ajutorul salvatorilor a fost nevoie în apropierea satului Coșnița, raionul Dubăsari, unde a fost deblocată o ambulanță, care trebuia să ajungă la un pacient.

La periferia orașului Căușeni, pompierii au tractat cinci TIR-uri, iar în apropiere de satul Copanca, același raion au fost tractate două automobile. Alte cinci mijloace de transport au fost tractate lângă satul Leuntea și satul Pervomaisc, raionul Căușeni, în interiorul cărora se aflau mai multe persoane, dintre care și minori. Efectivul Secției situații excepționale Anenii Noi a lucrat pentru deblocarea mai multor unități de tehnică pe drumurile locale din apropierea satelor Hîrbovăț și Bulboaca, Anenii Noi, unde la fel se aflau minori. 

Pub

Și în Găgăuzia, salvatorii au intervenit pentru acțiuni similare, în apropierea satului Avdarma, Comrat, apoi pe drumul de acces spre satul Valea Perjei, dar și în apropierea satului Tomai.

În total, au fost înregistrate 12 intervenții ale salvatorilor și pompierilor pentru tractare cât și intervenții de ajutor pentru persoanele care au rămas blocate în mașinile proprii, pe drumurile din țară.

Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale îndemnă cetățenii să apeleze Serviciul 901 atunci când au nevoie de ajutor. 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub