ora: 15:50, 09 iun 2014 8326
Autor: Cristina Buzovschi

În ce relație sunt Plahotniuc și Voronin?


În ce relație sunt Plahotniuc și Voronin?
Voronin și Plahotniuc
Colaj: UNIMEDIA
„Punctele noastre de vedere sunt foarte diferite, obiectivele noastre sunt diferite, așa că și drumurile sunt diferite”. Așa comentează Vladimir Plahotniuc, prim-vicepreședintele Partidului Democrat, relația sa cu Vladimir Voronin, excluzând astfel o coaliție cu PCRM, notează UNIMEDIA.
 
Plahotniuc a declarat că relația sa cu Voronin a rămas neschimbată ca atunci când comuniștii au votat pentru demiterea lui Marian Lupu și a sa.

 „Chiar cu o zi înainte să voteze împotriva noastră am vorbit, dar nu ne-am plâns pe umăr, mi-a spus că votează, iar eu i-am urat succes. Eu înțeleg jocul politic și nu iau lucrurile emoțional. Punctele noastre de vedere însă sunt foarte diferite, obiectivele noastre sunt diferite, așa că și drumurile sunt diferite. Asta nu înseamnă că nu pot vorbi cu un om care are un alt punct de vedere”, spune democratul într-un interviu
 
Întrebat direct, dacă vom avea o guvernare de dreapta sau de stânga după aleger, politicianul a oferit un răspuns evaziv. „Îmi cereți să vă răspund în locul alegătorilor și nu vreau să fac asta. Dar acum avem coaliție de dreapta sau de stânga?! Haideți să vedem cum ajungem mai întâi cu toții în alegeri, că doar vedeți că e agitație pe scena politică, să mergem la vot și apoi vedem”, a menționat democratul.
 
Acesta este convins că vom avea o nouă coaliție după alegeri și consideră că este bine că un singur partid nu va avea majoritatea. „Ceea ce îmi doresc, însă, este să avem o guvernare democratică, să mergem mai departe pe drumul asta, pentru că nu avem cum să ne modernizăm altfel și să le oferim oamenilor un trai mai bun. Evident că vom avea o guvernare de coaliție și asta e foarte bine, Moldova nu e pregatită să fie guvernată de un singur partid, mai avem nevoie câțiva ani de acest exercițiu al guvernării în coaliție, de munca în echipe mai largi”, a adăugat Plahotniuc.
 
 
UNIMEDIA precizează că Tkaciuk l-a acuzat pe Plahotniuc de preluare forțată a Partidului Comuniștilor. Potrivit ideologului comunist, prim-vicepreședintele vrea să distrugă PCRM-ul și îl duce de nas pe Voronin cu promisiunea de a crea o coaliție post-electorală PD-PCRM.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +6 (36)
  Amoroasa si politicoasa

  Sunt cetățean activ
  • -8 (34)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   Logic ce relatie poti avea cu un bosorog care nu a putut sa isi mentina partidul pe care l-a condus de ani.

   Sunt cetățean activ
   • -11 (33)
    Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
    E si logic ca Plahotniuc nu se va cobori la nivelul lui Voronin, saracu deja e si batrin si boala ii da de sminteala de asta nici nu poate face probabil fata incercarilor pe care le fac talibanii de Tkaciul, Petrenco, Munteanu

    Sunt cetățean activ
    • -9 (31)
     Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
     Principalul e ca stiu ca Plahotniuc vrea PCRM-ul distrus, si asta mi-i indeajuns, sa stiu ca nici o coalitie PD-PCRM nu va exista, si ca nici cu Voronin nu va face parteneriate.

     Sunt cetățean activ
     • -9 (31)
      Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
      Chiar este exclusa o eventuala coalitie dintre PD si PCRM, comunistii nu vor intregistra in primul rind numarul suficient de alegeri. La sigur va exista o coalitie, insa una pro europeana

      Sunt cetățean activ
      • -11 (15)
       Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
       Cei din PDM de multe ori au avut sanse sa faca coalitie cu cei din PCRM insa niciodata nu au facut-o si asta e clar de ce... ele sunt total necompatibile, cum ai putea imbina democratia cu comunismul? Asta este o utopie totala.

       Sunt cetățean activ
       • -10 (12)
        Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
        PCRM s-a autodistrus si dupa alegeri cred ca PD pur si simplu va cistiga alegerile si astfel nici nu va avea nevoie sa faca coalitie cu cineva.
        • +9 (17)
         Sunt increzut ca PD va face coalitie cu PCRM dupa alegeri urmeaza sa vedem doar asta cu ochii nostri!
         Intox PD nu are sanse nici de a trece pragul electoral dar nu sa mai cistigee alegerile.
       • +1 (1)
        ...cit na-i crede, dar uite ca de data asta se va intimpla... "spatiul" dintre PD si PCRM e cu mult mai mic decit intre PD si toate partidele dreapta PLDM, PL, PLR... Mai ales ca dupa "nasterea in chinuri" a AIE-2
        "dragostea" dintre PD si PLDM a fost doar de frica sa nu vina Vladimir Nicolaevici...
     • 0 (2)
      ...hm... Df va face..., fiindca pe termen lung PCRM nu mai este un pericol... Pe cind partidele de dreapta , - pot fi periculoase...
 • +8 (34)
  Relatia e foarte si foarte extra-conjugat(l)a!!! Se intalnesc si se tuca mai abitir ca niciodata. Noaptea, pe furis, ca sa nu-i vada nici Nichipercea. Cui pe cui pe scoate. Tuna si-i aduna. Trufia, megalomania, bogatia. Doi mafioti, care nu doresc in ruptul capului deputinizarea, deplahotniuchizarea, devoroniozarea si occidentalizarea tarii. Ochii pe ei!!! Nu sunt buni nici de sapun, dar de destabilizare si vantura-tara DA!
  • +12 (18)
   Adevarul doare!!! In van minusuiala asta. Adevarul doare!!!!!!!!!!!!!
 • -6 (14)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  De hotie, ce sa se mai ascunda atata dupa deget!!!
 • -9 (9)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Nicodata,nu se jeleste,sarpele;sarpele,poate sa te muste,cind nu te astepti;de ce zic asa,da deaceea ca,Boronin este nascut in anul sarpelui si este tare veninos;pe asa om,nu trebue de ertat si mai ales de jelit;aduceti-va aminte cind,pcRM,au perdut alegerile din 2009,despre Boronin se vorbea ca,familia lui ar fi avut 4 miliarde de $;dupa un timp s-a descoperit ca,familia lui si-a luat pentru 49 ani,peste 800 hectare de padure,din citeva parti ale Moldovei;pentru imbogatirea comunistilor si pentru ruinarea Moldovei,asa individ ca Boronin nu trebue jelit,ci trebue pedepsit,asa cum se face in tarile civilizate cind,conducerea indebiteaza tara si o aduce la saracie,cum au adus-o comunistii si cum prelungesc s-o distruga,democratii de la guvernarea de astazi.Aceste 2(doua)persoane care-i vedeti in fotografie,ambii au ruinat Moldova si tot ei,prelungesc s-o ruineze,prin siretlicuri bine gindite.Lazar ne zice ca,rezultatul cu UE va fi vazut dupa 10 ani.BINE SPUS MAI LAZARE,dar la ce BATI!?

  Sunt cetățean activ
 • +2 (2)
  Draga presa, puterea a saptezeci si saptea, eu ca cetatean simplu chiar nu is cointeresat sa stiu ce relatii amoroase au acesti doi imbecili, ca maninca si cit kaka Plahotniuc la amiaza si alte prostii de astea.
  ***************************
  Mai bine ati face reportaje despre cum traiesc, pardon... supravetuiesc, oamenii simpli in tara asta. Mergeti la matusa Katrina si intrebati-o cum traieste din pensia mizera, sau la vecinul Ion invalid de gradul 1 si intrebati cum de supravetuieste cu 800 lei pe luna.
  ***************************
  Faceti si voi ceva util societatii dupa cum ati jurat cind ati luat meseria data.
  • +1 (1)
   Si eu, da si msi multa lume ar dori sa vada niste dezbateri publice cu o singura tema de discutii: Care este misterul, ca 90% din populatia acestui pretins "STAT" mai supravetuieste cu 1/2 din cosul minim de consum? Sa vina Ministrul muncii sa ne convinga, ca se poate de trait "po-celoveceski" cu 800 lei pe luna, dupa o activitate de peste 40 ani...
 • +2 (2)
  În ce relație sunt Plahotniuc și Voronin?... O amicie reala si pragmatica, daca tii cont de interesele celor doi VN/VG . In UE nu se fura "ca-n codru", pe cind in situatia actuala sau poate in UV , - e friu liber pu afaceri dubioase...

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA