ora: 17:12, 11 aug 2017 28181 16 Autor: Eugen Durbala

În calitate de comandant suprem al forțelor armate, Igor Dodon pleacă să inspecteze poligonul de la Bulboaca


În calitate de comandant suprem al forțelor armate, Igor Dodon pleacă să inspecteze poligonul de la Bulboaca
Foto: UNIMEDIA

Președintele Igor Dodon va vizita baza militară de la Bulboaca în contextul finanțării renovării a unor opt edificii din banii Statelor Unite ale Americii.

„În ultimul timp se poartă multe discuții despre poligonul militar de la Bulboaca, despre implicarea americanilor și finanțările care vin din SUA. În calitate de comandant suprem al forțelor armate, în ziua de luni voi merge în vizită de lucru pe poligon, pentru a clarifica pe loc starea lucrurilor.

Să nu uităm că suntem un stat neutru și eu nu voi admite ca soldații moldoveni să fie parte sau piese în mașinăria vreunui bloc militar, fie el din Vest sau din Est”, a scris Dodon pe Pagina sa de Facebook.

UNIMEDIA amintește că Forţele Navale ale Statelor Unite (United States Navy) vor să construiască mai multe construcţii pe Baza de instruire militară a Armatei Naţionale de la Bulboaca. Se planifică construcţia a opt clădiri, inclusiv a unui hotel şi a unui centru comercial. 

Comentarii (16)
 • +18 (18)
  In calitate de gandon rusesc
 • +14 (14)
  "Sa nu uitam ca sintem un stat neutru...".
  Uite aici ti-ai dat arama pe fata. De ce nu-i zici lui Rogozin ca intr-un stat neutru nu este admisa armata rusa de ocupatie??
  De ce in calitate de comandant suprem,permiti Rusiei sa incalce neutralitatea R.Moldova? De ce sari in apararea armatei ruse cind Curtea Constitutionala se pronunta impotriva? Nemaivorbind de profanarea Drapelului de Stat si alti pasi intreprinsi impotriva suveranitatii R.Moldova,aceasta persoana sa fie dat in judecata pentru inalta tradare.
 • +15 (15)
  dodonule, trageti un glont in tampla. Astfel iti vei spala macar o parte din rusinea ce planeaza asupra ta si a familiei tale. iar copii tai, candva, te vor aprecia pentru acest gest. Fa lucrul acesta pentru Moldova.
 • +16 (16)
  Sa zici ca Moldova e un "stat neutru" , cind trupele ruse stau pe teritoriul republicii fara invoirea guvernului, trebue sa fii un idiot.
 • +18 (18)
  putin și-a trimis pudelu la inspecție.
 • -23 (23)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Armata rusa e pe teritoriul transnistriei si desi este un stat nerecunoscut dar e stat...aici nu e mai nevoie de invoirea guvernului. Vreti sa nu mai fie acest stat? Doaor prin razboi si la acest razboi sa plece primii tot parlamentul apoi voi cu unirea....
  • +13 (13)
   Bai Alex - tu esti prost? Ce fel de "stat" e transnistria, bre? Este o enclava ruseasca pe teritoriul nostru. Punct. Iar daca e stat de ce dl presedinte igor g.ndon s-a oferit ca noi, moldovenii sa le platim datoria la gaz? Voi ati akuit de tot, statalisti ёбанные! Si despre ce fel de razboi tot indrugi? Tu crezi ca pe cineva ii mai doare in cot de transnistria ? Si ce au unionistii cu pozitia si actiunile voastre antistatale?
   vai de capul tau (((
 • +6 (6)
  americanii au construit drumuri moderne spre Sorca ,acum vor sa scoata cazarmele si soldatii noastri din mizerie,dar dadon sa dus sa incurce si sa taie acolo lenta kolorado,cita rusine pentru cei de la nord care au scos in fruntea noastra un tip cu mintea pe dos.Iata reparra resedinta pentru cumetrie,presidintia pentru PIAR si fala goala,dar soldatii si securitatea tre sa sufere
 • +4 (4)
  acum dodo asteapta ca putin cu votul migrantilor,a pridnestrenilor si sirienilor sa ia toata r.moldova asistat de sotialisti
 • -23 (23)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Надо доверять но проверять ще они там строят. Шоб качественно, мля. Точка!
 • -5 (15)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Dodon ce face?
  -A semnat un decret! Dodonel ce face?
  -Corupe parlamentarii!!
  Dodon ce face?
  -Depune flori la monumentul cazacilor din Bender, care au luptat impotriv statului MOLDOVA!?!
  Dodon ce face?
  -Mai încoa, este pudelul lui Putin!
  Dodon ce face? Acu a semnat un decret! prin care anul 2018 este declarat „Anul lui Stefan cel Mare si Sfint
  Dar acum? Mine merge la Buolboaca să fugareasca Statelor Unite ale Americii.
 • +12 (12)
  acest zăbălos cică se duce cu inspecția HA-HA-HA,HI-HI-HI, pudelul lui putler a eșit la plimbare să mai grohăie javra
 • +2 (2)
  Spartac = ce cuvinte de aur zici
 • +3 (3)
  În calitate de comandant suprem al forțelor armate, Igor Dodon pleacă la Bulboaca să l-e beleasca s----e americanilor, si pe urma, pentru a-si cere scuze, sa-i linga in cur pe rusii, care se rid de asa pocitanie.
 • +1 (1)
  Alfred, ce mai latre atata aici? Invata-te a scrie, prostolanule, nu cunosti nici ROMANA si nici rusa
  • 0 (0)
   Păi, ăsta e ca ciuccea: ”Ciuccea ne citateli, ciuccea - ”pisateli””, adică ”pisateli” de tipul care se scârnăvește peste tot fără înțeleagă ce face și cum face ...

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri