Ilan Shor nu îl iartă pe Sturza pentru insulta pe care i-a adus-o: Pocăiți-vă în fața cetățenilor

Primarul de Orhei, Ilan Shor spune că nu îl iartă de pe fostul prim-ministru al Republicii Moldova, Ion Sturza, pentru „insultele publice” aduse la adresa lui.

Ilan Shor nu îl iartă pe Sturza pentru insulta pe care i-a adus-o: Pocăiți-vă în fața cetățenilor
(Foto: UNIMEDIA)

Într-o postare pe Facebook, Shor îi spune lui Sturza că scuzele „nu sunt acceptate”. Mai mult, suspectul principal în dosarul BEM, îi reproșează fostului premier că mai bine și-ar cere scuza de la cetățenii pentru răul pe care la făcut.

„Pentru mizeria la care i-ați sortit. Pentru o viață insuportabilă. Pentru speranța furată de la ei. Se pare că asta ați numit „reforme”. Pocăiți-vă în fața lor, Ion, inclusiv față de cei care nu au supraviețuit, nu a supraviețuit experimentelor voastre liberale din țară. Iar față de mine - nu merită.

Pub

Nu-mi pasă de scuzele dvs. Nu am nevoie de ele”, se arată în postare.

UNIMEDIA amintește că într-o postare pe Facebook, Sturza și-a cerut scuze în mod ironic, afirmând că „l-a ofensat public” pe primarul de Orhei. Sturza spune că Ilan Shor n-ar fi furat 6,5 miliarde de lei, cum declarat anterior, ci 15 miliarde, așa cum anunța Banca Națională. 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI