Horoscop 23 septembrie 2017: Află ce iți rezervă astrele!

Berbecii își revizuiesc dorințele. S-ar putea vedea nevoiți să renunțe la unele dintre ele.

Predicții astrale pentru fiecare zodie în parte, potrivit libertatea.ro.

Horoscop 23 septembrie 2017: Află ce iți rezervă astrele!
(Foto simbol)

Berbec

Ai șansa de a revizui anumite dorințe pe care le-ai vrut neapărat împlinite și de a renunța la ele, măcar pentru o perioadă, până se va schimba situația de ansamblu.

Pub

Taur

Ai nevoie de o schimbare de atitudine, în special în chestiunile nerezolvate din relațiile cu cei dragi, dar și în general, față de toți cei pe care îți simți aproape.

Gemeni

Există posibilitatea de a rezolva o problemă de la serviciu fără a face eforturi speciale, printr-un simplu dialog sau datorită intervenției unui coleg sau unui superior.

Rac

Vei reuși să comunici mai ușor cu cei dragi, chiar și fără cuvinte, prin gesturi frumoase sau, pur și simplu, prin prezența agreabilă în preajma celorlalți.

Leu

Casa și familia sunt în centrul atenției tale astăzi, fiindcă intuiția îți spune că acesta e cel mai bun medicament pentru orice problemă, fie ea simplă sau complicată.

Fecioară

Ai șansa de a descoperi că aveai în anturajul apropiat o persoană care poate să îți ofere răspuns la cele mai dureroase întrebări sau te poate ajuta să le găsești singur.

Balanță

În tot ce încerci să clarifici astăzi va conta foarte mult dispoziția ta sufletească. Dacă vei fi binevoitor, vei primi bunăvoință de la cei cu care intri în contact. Dacă nu vei fi, nu vrei primi.

Scorpion

Fie primești vești bune de la cei dragi aflați departe, fie te vei apropia tu, din proprie inițiativă, de cei pe care i-ai neglijat în ultima perioadă.

Săgetător

Mediul intim este cel mai bun refugiu, indiferent ce problemă îți umbrește viața în acest moment. Acolo te poți revigora, discutând sau gândindu-te la soluții, cu sinceritate.

Capricorn

Poți folosi potențialul pozitiv al acestei zile pentru a te deplasa într-un loc în care îți găsești inspirația sau pentru a vizita o persoană care a dovedit că te poate ajuta.

Vărsător

Te simți capabil să controlezi orice situație, dar este doar o iluzie în care preferi să crezi pentru că îți asigură un confort psihic în acest moment.

Pești

Poți privi cu mai multă seninătate spre viitor și vezi obstacolele posibile la dimensiunea lor reală. Este o zi care te poate ajuta să îți recapeți echilibrul interior.

 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI