Horoscop 21 septembrie 2017: Ce vă rezervă astrele

Opoziția Mercur-Neptun îngreunează deciziile, predispune la conflicte și mai ales, predispune la a crede în fantasme. De asemenea, crește dorința de a afla adevărul.

Predicții astrale pentru fiecare zodie în parte, potrivit libertatea.ro.

Horoscop 21 septembrie 2017: Ce vă rezervă astrele
(Foto simbol)

Berbec

Poate fi o zi tensionată, din cauza unor nemulțumiri la care nu vrei să renunți, crezând că numai așa te poți mobiliza să le oferi o lecție celor care crezi tu că le-au provocat.

Pub

Taur

O undă de pesimism poate marca cele mai multe dintre gândurile tale, modificând intențiile și atitudinile tale obișnuite. Apropiații nu vor înțelege mare lucru din ce faci și spui tu azi.

Gemeni

Este nevoie de un efort sincer ca să îți amintești partea bună a situațiilor care nu funcționează așa cum îți dorești. Asta pentru că partea rea îți sare în ochi acum…

Rac

Faci tot felul de legături ca să îți explici schimbările de atitudine ale celor din familie, față de tine și față de planurile tale. Unele sunt corecte, dar tot vei fi tentat și să exagerezi, pe ici pe colo.

Leu

Încerci să reconstruiești legături profesionale pe care le-ai pierdut sau abia acum începi să îți faci o rețea de cunoștințe care să te ajute la nevoie.

Fecioară

Pui prea multă presiune pe cei dragi și poate că nici tu nu știi de ce. Este o reacție la presiunea pe care o resimți tu, iar aceasta e creată de tine, în cea mai mare parte.

Balanță

Este normal să ai tot felul de îndoieli, mai ales înainte de a face ceva nou. Este o frământare pe care o poți folosi ca să scoți la iveală calități pe care le folosești mai rar.

Scorpion

Ar fi bine să te pregătești sufletește să renunți mai ușor la anumite planuri, pe care le-ai întors deja pe toate părțile. E clar că nu merg, nu așa cum ți le-ai imaginat tu.

Săgetător

Este un moment de zbucium, dar există și o parte bună în această stare, și anume faptul că vei putea depăși anumite limite, pe care, de obicei, le respecți.

Capricorn

Îți dorești o evoluție profesională fără obstacole, dar contextul care ar fi putut asigura această evoluție este pe cale să dispară. E ca și cum ți-ar scăpa printre degete.

Vărsător

E prea multă duritate în concluziile la care ajungi astăzi, mai ales în chestiunile legate de cei din anturaj care te-au dezamăgit – unii mai mult, alții mai puțin.

Pești

Este posibilă o pierdere, dar nu e deloc suprinzătoare, așa că nu vei avea motive de regret. Are legătură cu o relație care s-a tot modificat în ultima perioadă.

 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI