Horoscop 17 iunie 2017: Ce vă rezervă astrele

Cuadratura Lunii cu Saturn predispune la alegeri neinspirate, la schimbări de opinie, certuri și nerăbdare. Există și un risc mai mare de accidente. Ca să le evitați, păstrati-vă calmul!

Horoscop 17 iunie 2017: Ce vă rezervă astrele
(Foto: UNIMEDIA)

Predicții astrale pentru fiecare zodie în parte, potrivit libertatea.ro.

Berbec

Pub

Întreaga zi este o ocazie neprețuită de a te revigora, prin abandonarea unor poveri care ți-au complicat viața. Tu știi mai bine unde sunt și ce le întreține.

Taur

Poate că nu vor merge toate așa cum speri, dar acest lucru nu va mai conta. Ceea ce vei reține este buna înțelegere care predomină în relații și care îți prinde atât de bine.

Gemeni

Este o zi de pauză, în care poți face investigații detaliate în legătură cu tot ce te-a supărat zilele trecute și te ține cu mintea în trecut.

Rac

Te vei simți foarte bine în atmosfera generoasă a acestei zile și cel mai bun lucru pe care l-ai putea face este să devii și tu mai generos, în toate sensurile posibile.

Leu

Orgoliul este singura piedică de care va trebui să treci ca să ajungi la inima celor dragi. Sigur că nu e ușor, dar merită pe deplin să faci acest efort.

Fecioară

Te poți confrunta cu nenumărate și neașteptate complicații, din cauza unor probleme din familie de care nu te-ai ocupat la timpul potrivit.

Balanță

Poți face ca această zi să devină acel interval de revigorare, revitalizare sau orice altceva crezi că ar fi bun pentru tine. Ai mare nevoie de așa ceva.

Scorpion

Este nevoie de echilibru, dar nu vrei să ajungi la o asemenea stare. Inclini spre a rămâne părtinitor și a căuta adversari pe care să îi învingi.

Săgetător

Mediul intim este cel mai potrivit loc pentru a-ți petrece această zi. Așa vei reuși nu numai să te odihnești, dar și să-ți recapeți inspirația.

Capricorn

Este o zi importantă pentru armonia din viața ta, fiindcă te invită la sinceritate, la toleranță și la bunătate față de cei din anturajul apropiat.

Vărsător

Ești setat pe o anumită direcție și nu e un lucru bun. Nu îți face bine să te limitezi și să excluzi posibilități mai inteligente de a aborda unele probleme delicate.

Pești

Ești în apele tale azi și asta se va vedea clar, indiferent ce preocupări alegi. Ar fi de dorit să te folosești de acest context favorabil pentru a lămuri neînțelegerile cu cei dragi.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub