Gaburici nu dorește să dea comentarii jurnaliștilor la întrebarea despre cele două examene de Bacalaureat la care nu a fost prezent

Lidera PAS, Maia Sandu a declarat în cadrul unei emisiuni că ex-premierul, Chiril Gaburici, nu s-a prezentat la ultimile două examene de Bacalaureat. Astfel, întrebat de către jurnaliști despre aceste suspiciuni, acesta a declarat că: „Nu dau comentarii”.

Foto: UNIMEDIA

„Ministerul Educației a facut interpelări la câteva instituții, la colegiul în care s-a înscris domnul Gaburici, la Universitatea Slavona și al ASEM, informația pe care am primit-o a fost de la colegiu, dânsul nu s-a prezentat la ultimele 2 examene de bacalaureat, ceea ce inseamnă ca el nu are o diplomă”, a declarat Maia Sandu anterior.

UNIMEDA amintește că studiile lui Chiril Gaburici au ajuns în vizorul poliţiei în martie 2015, când o investigaţie jurnalistică a Ziarului de Gardă a depistat mai multe inexactităţi în CV-ul acestuia. Cu patru luni mai târziu, dosarul penal privind diploma sa de studii a fost clasat de procurori.

 

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.