ora: 10:30, 12 sep 2017 7278

(update) Femeia dispărută în Țîpova încă nu a fost găsită. Căutările continuă și astăzi, unde participă chinologi, alpiniști și polițiști


(update) Femeia dispărută în Țîpova încă nu a fost găsită. Căutările continuă și astăzi, unde participă chinologi, alpiniști și polițiști
Foto: dse.md

(update 09:17) Persoana dispărută la Țîpova va fi căutată și astăzi de salvatori. Misiunea a fost reluată de dimineață începînd cu ora 8.00 . Pe parcursul zilei de 11 de ieri aceasta a fost căutată de chinologi, alpiniști și polițiști, dar fără rezultat.

Femeia dispărută în Țîpova va fi căutată de salvatorii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI, împreună cu polițiștii.

30 de angajați ai Serviciului Situații Excepționale au fost mobilizați.

În echipele de căutare sunt incluși chinologi și alpiniști care vor merge în cele mai dificile locuri din apropierea localității pentru a găsi femeia. Din informațiile prealabile, zona în care se presupune că femeia a dispărut este cu relief de stâncă unde poate fi necesară intervenția alpiniștilor. 

Persoanele care pot oferi informații cu privire la persoana dispărută sunt rugați să apeleze la ‎0 (254) 2-05-02, 068050709 sau serviciul 902.

UMIMEDIA amintește că ieri o femeie de 30 de ani a dispărut în Țîpova, după ce s-ar fi desprins de grupul ei de turiști.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Social
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA