Femeia care a născut în ambulanță gemeni are nevoie de ajutor: Mai are acasă doi copii, iar soțul este decedat

Femeia în vârstă de 27 de ani, originară din Ștefan Vodă, care a născut ieri gemeni prematuri în drum spre maternitate, are în spate o istorie mai puțin fericită. Aceasta mai are acasă doi băieți, iar soțul este decedat. Acum femeia are nevoie de ajutorul oricărui dintre noi. 

Femeia care a născut în ambulanță gemeni are nevoie de ajutor: Mai are acasă doi copii, iar soțul este decedat
(Foto: Itsy Bitsy)

Pe Facebook a apărut o postare în care se descrie istoria vieții prospete mămici, care cu adevărat necesită ajutorul celor cu inima mare.

„În ziua înmormântării soțului, mămica a simțit prima mișcare a copiilor. Cu toate că ea a auzit diferite „sfaturi” de a scăpa de copii nenăscuți, ea a hotărât să îi nască. Pe mama o cheamă Veronica Marinescu, este din Cărăhășăni, Ștefan-Vodă”, se menționează în postarea de pe Facebook.

Pub

Astfel, cei care doresc să ofere ajutor social, pot să se apropie de CMC (Centrul Mamei și Copilului), unde mama este internată împreună cu bebelușii.

Amintim că deoarece a fost o naștere ,,fulger” membrii echipei au fost nevoiți să asiste nașterea în autosanitară și au întreprins măsurile necesare, pentru ca cei doi bebeluși nou născuți și mama lor să se simtă în siguranță în pofida condițiilor improprii de asistare a unei nașteri.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI