”Eu votez Andrei Năstase”. Simpatizanții lui Andrei Năstase au început să-și decoreze balcoanele cu bannere pentru candidatul lor preferat

Cu câteva zile înainte de ziua alegerilor, atmosfera de campanie pentru alegerea noului primar general al Capitalei a început să se încingă. Cel puțin, la nivel de balcoane.

 

Printre cei mai inventivi și mai motivați în a-și susține candidatul preferat par să fie simpatizanții lui Andrei Năstase: care au început să-și împodobească balcoanele locuințelor lor cu banere electorale prin care ”anunță” publicul că-l votează pe candidatul Platformei DA, susținut de PAS-ul Maiei Sandu și PLDM.

Pe bannerele agățate de balcoane este scris următorul mesaj: EU VOTEZ ANDREI NĂSTASE. PRIMAR GENERAL.” Sunt deja câteva zeci de astfel de balcoane ornate cu mesajul de susținere a lui Andrei Năstase și e de așteptat ca până la ziua alegerilor, inițiativa să se viralizeze și numărul acestora să crească la cel puțin câteva sute .

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.