Elefant.md aniversează 2 ani cu reduceri și noutăți

La 2 ani de la lansarea pe piaţa din Republica Moldova, mall-ul online Elefant.md le-a pregătit mai multe surprize clienţilor săi. Prima noutate este extinderea punctului de colectare din Chișinău, care va pune la dispoziţia cumpărătorilor o varietate mai mare de produse disponibile pe stoc.

Foto: elefant.md

REDUCERI SPECTACULOASE DE ZILELE ELEFANT

Mai mult, în săptămâna aniversară, Elefant.md a pregătit pentru clienţii săi o experienţă inedită de shopping - reduceri spectaculoase de până la 80% pentru toate categoriile de produse: cărţi, parfumuri, cosmetice, jucării şi accesorii fashion. Atenție, stocul este limitat!

Elefant.md aniversează 2 ani cu reduceri și noutăți

ÎN PREMIERĂ, CĂRŢI ÎN LIMBA RUSĂ

Pentru că vrea să fie aproape de toți cititorii, în premieră, Elefant.md vine și cu literatură în limba rusă. O gamă largă de cărți poate fi deja găsită doar la punctul de colectare din Chişinău, din Bd.Grigore Vieru,9.

Elefant.md aniversează 2 ani cu reduceri și noutăți


ÎN TOPUL COMERŢULUI ONLINE

În doar doi ani, mall-ul online al familiei, așa cum este cunoscut Elefant.md, a reușit să ajungă printre lideri la comerţul online din Republica Moldova. Și asta prin gama largă de produse dar și reducerile zilnice pe care le oferă cumpărătorilor. În topul preferințelor clienților rămân cărțile – peste 200.000 de titluri vândute până acum.

Elefant.md aniversează 2 ani cu reduceri și noutăți

PRODUSE LIVRATE LA CHIȘINĂU

Produsele sunt livrate direct la pick-up point-ul din Chişinău, în termen de 5-7 zile. Cumpărătorii îşi pot deschide coletul şi verifica produsele primite. Acestea pot fi testate sau probate, iar în cazul în care nu sunt conforme cu aşteptările – returnate fără costuri suplimentare. Mai mult, pentru toate produsele procurate la punctul de colectare, clienții beneficiază de Extra-Reduceri de -10%.

 

Adresă punct de colectare:  mun. Chişinău, Bd. Grigore Vieru 9

Telefon de contact: 061 000 901; 061 010 035 sau contact@elefant.md. 

Program: luni-vineri: 08:00 -20:00

               în weekend: 09:00 -17:00

Elefant.md aniversează 2 ani cu reduceri și noutăți
P.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.