ora: 19:23, 12 oct 2017 6791
Autor: Sport Men

Echipa APSM a câștigat Campionatul Țărilor Est-Europene și Balcanice! Jurnaliștii sportivi din Moldova au învins în finală Croația


Echipa APSM a câștigat Campionatul Țărilor Est-Europene și Balcanice! Jurnaliștii sportivi din Moldova au învins în finală Croația

Echipa presei sportive din Moldova a câștigat Campionatul Țărilor Est-Europene și Balcanice, desfășurat în acest an în Serbia. În finală, echipa noastră a trecut de Croația după loviturile de departajare cu scorul de 3-2.

Unul dintre golurile din penalty a fost marcat de directorul UNIMEDIA, Cristian Jardan.

Timpul regulamentar al partidei s-a terminat cu scorul de 2-2, câștigătorul turneului fiind decis în urma loviturilor de la 11 metri.

Anul trecut, jurnaliștii sportivi din Moldova au fost eliminați în semifinale de Croația, reușind să-și ia revanșa în actuala ediție a turneului.

În semifinale, echipa presei sportive a învins Ungaria cu scorul de 6-0.

Naționala Moldovei a fost reprezentată de Sergiu Carauș, Alexandru Fosa, Veaceslav Burghelea, Ion Fuștei, Veaceslav Nica, Oleg Istrati, Cristian Jardan, Alexandru Ambrosi și șeful delegației Eduard Ciobanu, președintele APSM.

Deplasarea echipei din Moldova a fost realizată cu suportul financiar al companiei PETROM MOLDOVA, partenerul oficial al APSM.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Sport
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA