Echinocțiul de primăvară 2017. Cele patru zodii influențate de acest fenomen

Echinocţiul de primăvară are loc în luna martie şi este fenomenul care anunţă că a venit cu adevărat primăvara. Pe 20 martie, la ora 12:29 este momentul în care Soarele traversează Ecuadorul marcând începutul primăverii astronomice.

Începând de astăzi, ziua și noaptea încep să fie egale, iar după 21 martie ziua începe să se mărească treptat.

Echinocțiul de primăvară 2017. Cele patru zodii influențate de acest fenomen
(Foto: unica.ro)

Acest fenomen este marcat de intrarea Soarelui în cele patru semne zodiacale cardinale: Berbec (zodia de primăvară), Rac (zodia de vară), Balanță (zodia de toamnă) și Capricorn (zodia de iarnă).

Iată cum sunt influențate aceste patru zodii de echinocțiul de primăvară 2017:

Pub

Berbec

Pentru Berbeci, perioada din preajma echinocțiului de primăvară poate da naștere unor stări de oboseală, nervozitate, tristețe, numite de medici simplu: astenie de primăvară. De asemenea, acești nativi ar trebui să stea cu ochii în patru în această perioadă pentru că au toate șansele să pună bazele unei asocieri de succes. Dar ar trebui să aibă grijă, în primul rând, de sănătatea lor.

Rac

Renașterea naturii, începutul de an astronomic le va da Racilor un plus de spontaneitate și independență. Obișnuiți să fie mai degrabă subaltern (foarte apreciați, de altfel) acum este momentul să ia frâiele în propriile mâini. Chiar și pentru scurt timp, pentru că experiența contează.

Balanță

Romantice și pasionale, Blanțele adoră pur și simplu să fie îndrăgostite. Astrele avertizează, însă, că în această perioadă ar trebui să fie mai atente și nu foarte încrezătoare. Îndrăgostea în perioada echinocțiului poate fi, pentru Balanțe, dezamăgitoare mai târziu.

Capricorn

Armonie, optimism, liniște. Acestea sunt cuvintele-cheie care vor marca primăvara astronomică a nativilor din zodia Capricorn. Vor avea parte de un moment crucial în familie: căsătorie, schimbarea domiciliului, mărirea familiei etc. Vor fi nevoiți să ia decizii rapide, lucru nu tocmai confortabil pentru această zodie.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub