Descoperă avantajele împrumutului 100% online, fără hârtii

În prezent, tot mai multe persoane din cauza cheltuielilor neprevăzute, caută alternative pentru a face rost de bani în mod cât mai urgent și fără prea multă birocrație.

Pentru mulți, împrumuturile direct pe card, fără dobândă sau comisioane pot părea imposibile sau acestea  par suspecte, oamenii, așteptându-se la costuri ascunse sau condiții nedeclarate. Nu și în cazul împrumuturilor de la Vcredit.md. Această companie îți oferă posibilitatea de a lua împrumut fără dobândă sau comision, în regim 100% online, simplu și ușor, cu minim de documente și în timp restrâns. 

Descoperă avantajele împrumutului 100% online, fără hârtii
(Foto: vcredit.md)

Aplică acum și ai banii pe card chiar azi

Fie că ai o invitație la un eveniment de la care nu vrei să lipsești, ai de reparat mașina sau tehnica din casă ori vrei să faci o surpriză unei persoane dragi până vei primi salariul, poți aplica cu încredere pentru un împrumut 100% online de la Vcredit.md.

Pub

Pentru a lăsa o cerere de împrumut trebuie să accesezi site-ul www.vcredit.md și să te înregistrezi, creând un cont personal, după care completează formularul de aplicare. Acest proces nu va dura mai mult de 7 minute, urmând să primești răspunsul timp de 1 oră maximum din momentul depunerii. În cazul aprobării cererii, suma solicitată va fi transferată imediat, direct pe cardul personal, așa că nu are importanță locul unde te afli la moment, precum nu contează nici banca de la care ai card. Poți solicita orice sumă de până la 3000 lei pentru o perioadă de cel mult 30 de zile. Un avantaj important de care vei beneficia este că primul împrumut va fi absolut gratuit, adică nu se va aplica dobândă sau comision, urmând să rambursezi doar suma pe care ai obținut-o, fără vreun leu în plus. Mai mult de atât, pentru următorul împrumut suma disponibilă este de până la 5000 lei, iar ca să depui cererea, vei avea nevoie de doar 2 minute, selectând doar suma necesară și perioada optimă pentru rambursare, pentru că restul informației rămâne salvată de la prima cerere.

Care sunt avantajele împrumutului 100% online?

Aplici online, chiar din fotoliul cald și comod de acasă/oficiu;

Poţi solicita împrumutul de oriunde din țară;

Aplici, având alături doar buletinul și cardul bancar personal, în MDL;

Nu se solicită adeverință de salariu;

La primul împrumut ai dobândă 0%, adică vei rambursa exact suma pe care ai luat-o;

Banii sunt transferați fără niciun comision;

Primeşti banii direct pe card, timp de 1 oră de la aprobarea cererii.

De-acum înainte, când vor apărea cheltuielile financiare neprevăzute, nu va mai fi nevoie să colectezi diverse hârtii pentru a solicita un împrumut, ba chiar vei evita cu ușurință pierderea de timp pentru deplasări la ghișeele creditorilor. Cu ajutorul Vcredit.md întregul proces de împrumut, de la depunerea cererii până la obținerea banilor are loc online.

Împrumutul de la Vcredit.md este un serviciu confortabil și avansat. Procesul de obținere a împrumutului în regim 100% online este unicul din Republica Moldova, astfel, finanțarea rapidă devine tot mai accesibilă pentru fiecare, indiferent de  vârstă sau localitate.

www.vcredit.md

P.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI