ora: 21:48, 06 sep 2017 7832

Deputatul din partea Partidului Liberal Iurie Dârda părăsește fracțiunea politică. Motivul ar fi campania de denigrare la care a fost supus în ultima perioadă


Deputatul din partea Partidului Liberal Iurie Dârda părăsește fracțiunea politică. Motivul ar fi campania de denigrare la care a fost supus în ultima perioadă
Foto: facebook/ Iurie Dârda

Deputatul și șeful Organizației teritoriale Râșcani a Partidului Liberal, Iurie Dârda, a anunțat că părăsește partidul și va continua activitatea în calitate de deputat neafiliat. Motivul ar fi denigrarea la care a fost supus în ultima perioadă și faptul că nu dorește ca și Partidul Liberal să sufere de pe urma acestor acțiuni.

"Vă comunic că începând cu ziua de astăzi mă retrag din rândurile fracțiunii Partidului Liberal din Parlamentul Republicii Moldova. În continuare voi fi deputat independent (neafiliat), conducându-mă de promisiunile făcute cetățenilor în perioada preelectorală, pentru care alegătorii me-au dat mandat în Parlamentul Republicii Moldova, promovând integrarea europeană și valorile democratice", a scris pe facebook Iure Dârda.

Deputatul spune că în ultima perioada a fost supus unei "campanii intensive de denigrare".

"...din aceste considerente nu-mi doresc ca prin intermediul persoanei mele aceste acțiuni să se răsfrângă și la denigrarea imaginii formațiunii politice din care fac parte și să împiedice la dezvoltarea strategiilor de menținere a cursului european pe care și la propus Partidul Liberal", a scris Iurie Dârda.

UNIMEDIA amintește că deputatul Iurie Dârda de mai bine de două luni nu s-a prezentat la ședințele Parlamentului. Potrivit stenogramelor, absența deputatului PL era motivată prin cereri. 

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA