Deputatul din partea Partidului Liberal Iurie Dârda părăsește fracțiunea politică. Motivul ar fi campania de denigrare la care a fost supus în ultima perioadă

Deputatul și șeful Organizației teritoriale Râșcani a Partidului Liberal, Iurie Dârda, a anunțat că părăsește partidul și va continua activitatea în calitate de deputat neafiliat. Motivul ar fi denigrarea la care a fost supus în ultima perioadă și faptul că nu dorește ca și Partidul Liberal să sufere de pe urma acestor acțiuni.

Deputatul din partea Partidului Liberal Iurie Dârda părăsește fracțiunea politică. Motivul ar fi campania de denigrare la care a fost supus în ultima perioadă
(Foto: facebook/ Iurie Dârda)

"Vă comunic că începând cu ziua de astăzi mă retrag din rândurile fracțiunii Partidului Liberal din Parlamentul Republicii Moldova. În continuare voi fi deputat independent (neafiliat), conducându-mă de promisiunile făcute cetățenilor în perioada preelectorală, pentru care alegătorii me-au dat mandat în Parlamentul Republicii Moldova, promovând integrarea europeană și valorile democratice", a scris pe facebook Iure Dârda.

Deputatul spune că în ultima perioada a fost supus unei "campanii intensive de denigrare".

Pub

"...din aceste considerente nu-mi doresc ca prin intermediul persoanei mele aceste acțiuni să se răsfrângă și la denigrarea imaginii formațiunii politice din care fac parte și să împiedice la dezvoltarea strategiilor de menținere a cursului european pe care și la propus Partidul Liberal", a scris Iurie Dârda.

UNIMEDIA amintește că deputatul Iurie Dârda de mai bine de două luni nu s-a prezentat la ședințele Parlamentului. Potrivit stenogramelor, absența deputatului PL era motivată prin cereri. 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI